TTNET ve Bulunmaz Kablo Hikayesi!

TTNET ve Bulunmaz Kablo Hikayesi!
Bazıları "Yeni Türkiye sloganları" atarken, "Uzay Çağı yaşıyoruz" derken, yok 4G yerine 5 G gelsin diyerek ilericiliğimizi vurgularken, buna bir sitemim bir itirazım var.

Mehmet FEYAT 

Artık TTNET BİR 'G'ELSE, DİGER 4 VE 5 'G'ELMESE DE OLUR 

Bazıları "Yeni Türkiye sloganları" atarken, "Uzay Çağı yaşıyoruz" derken, yok 4G yerine 5 G gelsin diyerek ilericiliğimizi vurgularken, buna  bir sitemim bir itirazım var.  

Van Merkezde yaşayan biri olarak ve yıllardır TTNET abonesiyim. Tonlarca para verdim bu kuruma. Daha iyi daha kaliteli ve daha hızlı bir hizmet alabileyim diye katlandım. Ancak sadece para tahsilinde becerikli olan TTNEt aynı hızı hizmette gösteremiyor. 

Mayıs ayınını başından beri TTNET arızası var ve biz bir bölge olarak bu hizmetten faydalanamıyoruz. 

TTNET kesik, telefon kesik, yetkililerin sesi kesik. Ancak buna rağmen faturalar da kesiklik olmadan gelmeye devam ediyor. 

Müracaat etmediğim kurum kalmadı, netice koskoca bir hiç. 

Beyefendiler oralı bile olmuyorlar. 20 güne yakındır haberleşme özgürlüğüm kısıtlanmış durumda. 

Bir anayasal hak olan haberleşme özgürlüğüme darbe yapıldı, hani darbelere karşı çıkanlar? 

TTNET kimin acaba, kimler tarafından korunuyor ki bu denli rahat ve pervasız davranabiliyor? 

TTNET ile iletişime geçtiğimizde Van'da kabloların çalındığını, bundan dolayı da arızaların yaşandığını beyan ediyorlar. Bazen de altyapı çalışmasının olduğunu söyleyerek ikili oynuyorlar. 

Yani arızanın neden kaynaklandığını bile bizden gizliyorlar. Kablo mu çalındı, altyapı çalışması mı var? 

Her ne olursa olsun, bir kablo çalınsa bile, yerine bu Yeni Türkiye'de stokta yeni kablolar yok mu, yoksa bunlar Merih'ten bile istense şimdi gelmez miydi? 

Bu işte bir bit yeniği var amma ne acaba? 

Şimdi ben buradan tekrar soruyorum, Van'ın bazı bölgelerinde seçim arefesinde yaşanan  bu internet kesikliği tesadüfü mü acaba? 

Bir vatandaş olarak soruyorum bu mağduriyetimiz ne zaman giderilecek, neden bir gün verilemiyor? 

Elektrik ve su kesintilerinde bir saat ve zaman dilimi içinde kesintiler gideriliyor. 

Güya Türkiye'nin iletişim ağını düzenleyen bu TTNET neden bu arızayı gideremiyor ve ne zaman hizmet vereceğini söyleyemiyor. 

Bu Kabloları çalanları mı seslensek acep, "gelin bu kabloları TTNET ve Telekoma iade edin, merhamete gelin" diye. Baksanıza adamların elinde yeni kablolar kalmamış, sizden ricamız biz mağduruz, yetkililer çare bulamadı, Bu bulunmaz kabloları tekrar yerlerine bırakırsanız bize müthiş bir iyilik yaparsınız. Hem de Yeni Türkiyeye yeni bir devir yaşatırsınız!