MHP İzmir mitingi 9 Mayıs saat 16:00!Devlet Bahçeli konuşuyor canlı

MHP İzmir mitingi 9 Mayıs saat 16:00!Devlet Bahçeli konuşuyor canlı
MHP İzmir mitingi 9 Mayıs saat 16:00!Devlet Bahçeli konuşuyor canlıCANLI|MHP İzmir mitingi saat 16:00..MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 16:00'da İzmir Gündoğdu meydanında halka hitap edecek.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.
 CANLI|MHP İzmir mitingi saat 16:00..MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 16:00'da İzmir Gündoğdu meydanında halka hitap edecek.Mitingi canlı olarak izleyebilirsiniz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli saat 13:00'de Manisa'da saat 16:00'da İzmir'de mitingler yapacak.Mitingleri aşşağıda vereceğimiz linkten canlı olarak izleyebilirsiniz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin bursa mitinginde konuştu. Bahçeli, "İpeği ve kumaşı Çin üretiyor, Türkiye ve Bursa ithal ediyor. Bursalılar artık yeter demektedir. Çaresizliğe karşı çare MHP'dir." dedi.

Milliyetçi hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bursa mitinginde konuştu. Devlet Bahçeli bursada yoğun ilgiyle karşılandı. On binlere seslenen Bahçeli, "İpeği ve kumaşı Çin üretiyor, Türkiye ve Bursa ithal ediyor. Bursalılar artık yeter demektedir. Çaresizliğe karşı çare MHP'dir." dedi.