AK Parti Mersin mitingi canlı seyret 9 Mayıs Başbakan Mersin'de halka hitap ediyor

AK Parti Mersin mitingi canlı seyret 9 Mayıs Başbakan Mersin'de halka hitap ediyor
AK Parti Mersin mitingi canlı seyret 9 Mayıs Başbakan Mersin'de halka hitap ediyorCANLI!AK Parti Mersin mitingi canlı seyret!Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuşuyor..7 Haziran seçim çalışmalarına devam eden Davutoğlu Hatay'ın ardından Mersin'de halka hitap ediyor.
AK Parti Mersin mitingi canlı seyret 9 Mayıs Başbakan Mersin'de halka hitap ediyor CANLI!AK Parti Mersin mitingi canlı seyret!Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuşuyor..7 Haziran seçim çalışmalarına devam eden Davutoğlu Hatay'ın ardından Mersin'de halka hitap ediyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 9 mayıs 2015 cumartesi bugün ak partinin programı kapsamında ilk olarak saat 14.00 da HATAY mitingine katılacak ve valilik ziyareti sonrası ikinci miting alanı olan MERSİNe geçecek ve saat 17.00 da Mersin mitinginde halka hitapedecek . Başbakan Ahmet davutoğlu Valilik ziyareti sonrası ve temasları sonrası Ankaraya hareket edecek.

Davutoğlu'nu, Hatay Havalimanı'nda, Vali Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ile diğer ilgililer karşıladı.





Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da Hatay'a geldi.

Halka hitap eden Davutoğlu Mersine geçti.