Survivor All Star 9 Mayıs ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi!Nefes kesen mücadele

Survivor All Star 9 Mayıs ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi!Nefes kesen mücadele
Survivor All Star 9 Mayıs ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?Nefes kesen mücadele 9 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?Nefes kesen mücadele..Survivor'da Pascal'ın elenmesi ile 6 kişi kalan ünlüler bakalım ödül oyununda neler yapacaklar.Yine ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir ödül oyunu oynandı.
 Survivor All Star 9 Mayıs ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?Nefes kesen mücadele  9 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?Nefes kesen mücadele..Survivor'da Pascal'ın elenmesi ile 6 kişi kalan ünlüler bakalım ödül oyununda neler yapacaklar.Yine ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir ödül oyunu oynandı.

Dominik'te devam  Survivor All Star'da heyecan dinmek bilmiyor.Takımlar arasında kıyasıya mücadele ve adada yaşam mücadelesi var.Ödül kazanmak için yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya yarışıyor.Yaklaşık 1 hafta aç kalan yarışmacılar açlık ile büyük mücadele içerisindeler.

Açlıkla mücadele eden yarışmacılar için ödül oyunu çok büyük önem taşıyor.Son konseyde eleme yaşayan ünlülerin yeni oyunlarda neler yapacakları çok büyük merak uyandırıyor.

Ödül olarak piknik ve şelale ödülü var.Simit sarayından pizza,gül böreği,dürüm bir çok çeşit.

10-7 ünlüler kazandı