İyi Saçların Yeni Yardımcı Kozmetik Ürünü

İyi Saçların Yeni Yardımcı Kozmetik Ürünü
Yeni çıkan bazı ürünler saç dökülmelerine karşı ürettiği doğal ürünlerle bu sıralar herkesin gözdesi olmuş durumda.

Saç Dökülmesi Neden Olur?
Bahsedeceğimiz şampuan, bize istediğimiz sonuçları vermekle birlikte, saçlarımızın yaşlanma etkilerini de en aza indirgiyor. Saçlarımız bizim için çok önemlidir. Görsel kimliğimizin simgesidir onlar. Sizlere ürününden bahsetmeden önce biraz kötü saçların bizlerde bıraktığı etkilerden bahsedecek olursak: Saçlarımızın başına gelebilecek en küçük sıkıntı, bizi psikolojik olarak çok etkiler. Öyle korkarız ki, kuaför saçımızı istediğimizden fazla kesecek diye. Sürekli diken üstündeyizdir, aman saçlarıma bir şey olmasın diye içimiz içimizi yer o koltukta. Peki, ya sizin engel olamadığınız durumlar olursa ne olacak? Saçlarımız dökülmeye başlarsa… İşte bu gerçekten hepimizin muzdarip olduğu bir konu.
Öncelikle saç dökülmesi iki durumla açıklanacak bir olaydır. Birincisi; fizyolojik, ikincisi ise; patolojik dökülme olarak ayırabiliriz. Fizyolojik dökülme de saç, hepimizde 50 ile 80 arasında dökülüyor. Bu tamamen doğal bir dökülme olup, aynı köklerden tekrardan yeni saçlar çıkacağından bizim için bir sorun teşkil etmiyor. Yani saçlarımızdan bir kayıp yaşamamış oluyoruz. Fakat Patolojik dökülme de, günde 200 ve üzeri saç dökülmesi yaşanıyor. Bu durumda da, günlük kaybımız 100-150’yi buluyor. Hal böyle olunca, dökülen saçın yerine saç gelmemeye başlıyor ve büyük oranda kellik başlıyor. Bu dökülmelerimizin sebepleri arasında, genetik dökülme ve günlük yaşantımızda olan aşırı stres faktörünü örnek olarak göstermek mümkün. Tabiki hayatta sıkıntılı dönemler yaşadığımız oluyor, bu da stres ve kaygıya neden oluyor. Beraberinde de insan ne kadar stresliyse, karşılığında da saç kaybı o kadar fazla olabiliyor. Başka bir dökülme sebebi olarak, geçirilen hastalıklar, hormonel değişiklikler ve element eksiklikleridir. Özellikle bayanlarda troid hormonu değişiklikleri, saç dökülmelerine çok büyük oranda sebep olmaktadır.
İşte tam bu noktada, yapmamız gereken saç bakım ürünlerimizi değiştirmek olacak. Eğer genetik dökülme faktörü mevcutsa, kaderimize boyun eğmemek gerekiyor. Genlerimizin bize yapmış olduğu oyuna karşı duracak koruyucu, baskılayıcı ve tamamen organik bileşenler içeren, saçlarımızın asıl ihtiyacı olan vitaminleri yerine getirecek olan ürünler kullanmamız gerekmekte ki, saçlarımızın dökülmesini kontrol altına alabilelim. Green bubble set, botoks etkili jel kapsül ve ultra keratinli şampuanıyla, gerçekten saçlarınıza gereken ilgiyi gösteriyor. İlk kullanımdan itibaren, siz de farkı kesinlikle hissedeceksiniz. Saçlarınızı dipten uca besleyerek, canlanmasını, keratin etkisiyle kalınlaşmasını, botoks etkili jel kapsülüyle de, dolgunlaşmasını sağlayarak, saçlarınızın yaşlanma etkisini durdurmaya yardımcı oluyor.

Kullananlara sorduk, ürünün olumlu ve olumsuz yanlarını onların değerlendirmesini istedik. Ve bunun sonucunda kullanıcıların green bubble ürünlerinden, piyasadaki birçok ürüne kıyasla bir hayli beğenisini kazandığını söyleyebiliriz. Eğer sizler de, hala yapmadıysanız, markanın resmi web sitesinden satın alıp deneme şansına ulaşabilirsiniz. Uygun ve kampanyalı fiyatlarıyla sizin de ilginizi çekeceğinden kuşkumuz yok. Saçlarınıza iyi bakın, çünkü bir kere giderse, dönüşü o kadar kolay olmayabilir.