Survivor 2016'da ilk eleme ne zaman olacak!

Survivor 2016'da ilk eleme ne zaman olacak!
Survivor 2016'da ilk eleme ne zaman olacak?suali meraklıları tarafından oldukça merak ediliyor.Survivor adasından ilk kim ne zaman ayrılacak?detaylar haberimizde..
 Survivor 2016'da eleme ne zaman olacak?suali meraklıları tarafından oldukça merak ediliyor.Survivor adasından ilk kim ne zaman ayrılacak?detaylar haberimizde..

Dominik'te yapılan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'da 2.haftayı geride bırakmak üzereyiz.

Şlk iki haftada eleme olmayacağını Acun Ilıcalı açıklamıştı.Hatta bu sezon değişikliğe gidilip dışarıdan 2 yarışmacı yarışmaya katılacaktı.

Dışarıda bekleyen 4 yarışmacıdan 3'ü yarışmaya dahil oldu.Birisi SMS ile diğer ikisi ise Serkan'ın yarışmadan ayrılması ve bir diğer extra yarışmacının da aynı şekilde hastalığından dolayı gitmesinden dolayı geride kalan iki kişi yarışmaya dahil oldu.

Bu hafta da eleme yok gelecek haftadan itibaren dokunulmazlığı kaybeden ekipten birisi adaya veda edecek.2 kişinin adı verilecek ve bu 2 kişi SMS oylamasına kalacak ve SMS oylaması neticesinde 1 kişi adaya veda edecek.