Realty Show yıldızı iri poplu Kim Kardashian'dan flaş paylaşım!

Realty Show yıldızı iri poplu Kim Kardashian'dan flaş paylaşım!
Realty Show yıldızı iri poplu Kim Kardashian'dan flaş paylaşım!Amerikalı ünlü realty show yıldızı kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını paylaştı. Kardashian oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı. Kim Kardashian dünya çapında kalçaları ile ünlü. Kardashian sonolarak oğlu Saint West’in fotoğrafını internet sitesinden paylaşarak gündeme geldi. Ayrıca kalçalı güzel babasının 72. yaş gününü de duygusal paylaşımıyla kutladı. Yaptığı her şey il konuşulmayı başaran Kim Kardashian b
 Realty Show yıldızı iri poplu Kim Kardashian'dan flaş paylaşım!Amerikalı ünlü realty show yıldızı kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını paylaştı. Kardashian oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı. Kim Kardashian dünya çapında kalçaları ile ünlü. Kardashian sonolarak oğlu Saint West’in fotoğrafını internet sitesinden paylaşarak gündeme geldi. Ayrıca kalçalı güzel babasının 72. yaş gününü de duygusal paylaşımıyla kutladı. Yaptığı her şey il konuşulmayı başaran Kim Kardashian bu kez de bebeği ile gündem oluşturdu. Uzatmalı sevgilisi Kanye West ile evlendikten sonrabir kez daha bebek dünyaya getiren Kim Kardashian daha bebeğin kırkı çıkmadan fotoğrafını paylaştı.




Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, kısa bir süre öncedünyaya gelen oğlu Saint West’in fotoğrafını paylaştı. Kim Kardashian, 2.çocuğu Saint’in fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Attığıher adım ile olay olmayı başaran Kim Kardashian dokuz yıllık sevgilisi ilenikah masasına oturmuştu. Kim Kardashian sosyal medya hesabından yeni doğumyaptığı ve 40 ı çıkmayan bebeğinin fotoğrafını paylaştı. Gösteri dünyasının enrenkli yıldızı Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu SaintWest’in ilk fotoğrafını paylaştı. Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyayagelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını kendi internet sitesinde yayınladı.

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan kim kardashian ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Ermeni asıllı amerikalı seksi sosyetik, Kim Kardashian, özel yaşamı ile çok konuşulmaya devam ediyor. Seksi vücudu ile bir anda dünya gündemine bomba gibi düşen otuz beş yaşındaki Kim Kardashian, yeni doğan bebeğinin fotoğarfını kendi web sitesinde yayınladı flaş anlar yaşanıldı. 72 yaşında ölen babası Robert Kardashianın doğum günü kutladığı gün yeni doğan bebeğinin fotoğarfını hayranları ile paylaştı. 



Sabah’da şu ifadeleri kullandı:Gösteri dünyasının en renkli yıldızı Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını paylaştı.

Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını kendi internet sitesinde yayınladı. 35 yaşındaki Kardashian, aynı zamanda yıllar önce hayata veda eden babası Robert Kardashian’ın 72’nci doğum gününü de sitede yayınladığı bir mesajla kutladı.




BABASIYLA İLGİLİ DUYGUSAL YAZI




Kardashian "Bugün benim babamım doğum günü. Biliyorum bu dünyada hiçbir şeyi torunlarıyla tanışmaktan daha çok istemezdi. Bu yüzden Saint’in bu pozunu hepinizle paylaşmak istedim" yazdı.




İki aylık Saint West, fotoğrafta üzerinde beyaz bir kıyafele uyurken görülüyor.










Kardashian, oğlunun ilk pozunun yanı sıra 2003 yılında ölen babasına yönelik duygu dolu uzun bir mesaja da yer verdi.




Kanye West ile Kim Kardashian’ın North West adında bir de kızı bulunuyor.







Dünyaca ünlü isimlerden birisi olan Kanye West ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Oldukça aktif bir twitter kullancısı olan ve son albümü The Life Of Pabloyu yayınlamakta olan süper isim Kanye West, Facebook kurcusu olan Mark Zuckerbergden maddi yardım istediği söylendi bu gelişme adeta sosyal medyayı çalkaladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında işte o ayrıntılar.




Son albümü ’The Life of Pablo’yu yayınlayan Kanye West’in skandalları tüm hızıyla devam ediyor. Oldukça aktif bir Twitter kullanıcısı olan West, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’den maddi yardım istedi. 38 yaşındaki ünlü rapçi, 53 milyon dolar zararda olduğunu söyleyerek ’Mark Zuckerberg, biliyorum hip hop seviyorsun, benim sanatımı seviyorsun. Ancak zar zor nefes alıyorum ve sen hala evinde benim albümümü çalıyorsun. Biliyorum bugün doğumgünün ama lütfen yarına kadar ara beni’ diyerek fikirlerine yatırım yapması için Zuckerberg’den 1 milyar dolar istedi!

Kaynak: Hürriyet 
Hayatının her anını reality show olarak ekranlara getiren ve bundan para kazanan Kim Kardashian şimdi de doğum sonrası depresyondan korunmak amacıyla bebeğinin plasentasını günlük olarak hap şeklinde aldığını açıkladı.

Hürriyet gazetesinden Buse ÖZEL’in haberine göre, hayatının her anını reality show olarak ekranlara getiren ve bundan para kazanan Kim Kardashian şimdi de doğum sonrası depresyondan korunmak amacıyla bebeğinin plasentasını günlük olarak hap şeklinde aldığını açıkladı.

PLASENTA YEMEK GERÇEKTEN FAYDALI MI?

Peki uzmanlar bu plasenta yeme konusunda ne düşünüyor? Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Gökçen Erdoğan, ABD’deki Northwestern Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan bir araştırmaya göre çiğ, pişmiş, hap şeklinde plasenta yemenin herhangi bir faydası 
olmadığını belirtiyor. Dr. Erdoğan, "Bu konuda toplam 10 araştırma var. Bu araştırmalara göre herhangi bir türde plasenta yemek doğum sonrası depresyona karşı koruma, anne sütünü artırma, enerji verme, doğum sonrası ağrıları azaltma, deriyi esnetme gibi bulgulara rastlanmadı. Ayrıca araştırmacılar tarafından plasenta yemenin sağlık açısından herhangi potansiyel bir tehlike oluşturmadığını da belirtmişler. Ancak plasentanın saklanması, hazırlanması ve ne kadar tüketilmesi gerektiği konusunda bir veri halen bulunmamaktadır. Sonuç olarak elimizde ne pozitif ne de negatif bilimsel bir veri yoktur.

"ETKİ PSİKOLOJİKTİR"

Fakat biz kadın doğumcular ve doğum sonrasında lohusa psikolojisini yakınen takip eden hekim arkadaşlar anneyi rahatlatacak, onu güvende hissettirecek zararsız takviyeleri tamam çok önemseriz ama işin psikolojik yönünün bu konuda çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum.

Kanıtlanmış hiçbir veri olmamasına rağmen, bunu içen ve anne olan kadınların şikayetlerinin giderilmesi ve kendilerini huzurlu hissetmeleri büyük oranda psikolojiktir.

"BAKTERİ VE VİRÜSLER OLABİLİR"

Tıbbi olarak plasentanın doğum sonrasında içinde bulunabilecek bakteri ve virüsleri de yadsımamız ve gözden kaçırmamamız lazım...
Sonuçta belirtmek isterim ki elimizde kanıtlanmış verinin olmayışı ve hem lohusanın kendine hem de sorumlu olduğu bebeğe ekstra bir zarar getirmek istemeyişimizden olacak, bunun yenmesi ve içilmesi konusunda pek de pozitif olamayacağım.

Kardashian ilk çocuğu North West’in plasentasını doğrudan yemişti ancak ikinci çocuğununkini bir tablet haline getirerek almayı tercih ettiğini açıkladı. Kardashian, plasenta yemenin kendisini zinde ve sağlıklı hissettirdiğini söylüyor.



Kim Kardashian West ve eşi Kanye West ikinci kez bebek sevinci yaşıyor.




Ermeni asıllı Amerikalı model ve reality şov yıldızı Kim Kardashian bugün sabah saatlerinde doğum yaparak ikinci kez anne oldu. 

 


Bir erkek bebeği dünyaya getiren Kardashian’ın oğluna ’South’ (Güney) ya da ’East’ (Doğu) adını vermesi bekleniyor.

İkinci kez annelik heyecanı yaşıyan Kardashian’ın ’North’ (Kuzey) adında bir kızı var.

Kim Kardashian West, eşi Kanye West’in soyadını almıştı. Kardashian ailesinin çocuklarına yön isimleri vermesinde rap yıldızı Kanye West’in Batı anlamına gelen soy ismi etkili oldu. 







Kimberly Noel "Kim" Kardashian (21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya), Amerikalı magazin yıldızı. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.




Kardashian günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır[1], Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars[2] (Yıldızlarla Dans) adlı televizyon formatında yarışmıştır. America’s Next Top Model (Amerikanın Gelecek/Yeni Top Modeli - Amerika Top Modelini Arıyor) adlı programda konuk jüri üyeliği yapmıştır. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI: NY[3] gibi dizilerde rol almıştır. 2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır. Bunların yanı sıra kızkardeşleri ile birlikte D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir.[4] 2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştur. Kardashian 2 Mayıs 2008’de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD’si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.




Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

ABD’ye göç eden dördüncü jenerasyonda yer alan ve tanınmış bir aileden gelen Kardashian, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde, ünlü merhum hukuk danışmanı ve avukat Robert Kardashian (O. J. Simpson’ın avukatı olarak ünlenip Eylül 2003 tarihinde vefat eden) ile Kris Jenner (d. Houghton)’ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisidir, annesi ise Hollanda ve İskoçya (Büyük Britanya) kökenli bir Amerikalıdır.[5] Baba tarafından büyük-büyükbabası Los Angeles’a Osmanlı İmparatorluğu’ndan (günümüz adıyla Türkiye sınırları içerisinde kalan bölge) göç etmiştir. "Kardaş (taş ustası, duvarcı)" ve "-ian (oğlu)" kelimelerinin birleşiminden oluşan soyadı, Kardashian (Ermenice: Քարտաշեան), Türkçede "Taşçıoğlu" anlamına gelir. Kendisi birçok röportajında: "Ben büyük bir Ermeni etkisiyle yetiştirildim. Daima Ermeni öyküleri duyarak, Ermeni geleneksel yemeklerini yiyip bayramlarını kutlayarak büyüdüm." ifadesini belirtmiştir.[6]




Toplamda dokuz kardeşi olan Kardashian’ın iki öz kız kardeşi ve bir öz erkek kardeşi vardır; Kourtney, Khloé ve adını merhum babasından alan Robert. Annesinin daha sonra evlendiği Bruce Jenner’ın önceki evliliğinden olmak üzere üç üvey erkek kardeşi ve bir üvey kız kardeşi vardır; Burton Jenner, Brandon Jenner, televizyon yıldızı Brody Jenner, Casey Jenner. Yanı sıra annesinin 1989’da Robert’tan boşanıp 1991’de evlendiği eski olimpiyat atleti Bruce Jenner’dan olmak üzere iki yarı öz ünlü kız kardeşi vardır; Kendall Jenner ve Kylie Jenner.[7]




Marymount Lisesi’nden mezun olan Kardashian, okulda okuduğu dönem sırasında, babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.[8]




Kanye Omari West (d. 8 Haziran 1977) ABD’li rapçi, hip hop prodüktörüdür.The College Dropout adlı ilk albümü 2004’te piyasaya çıktı, Late Registration 2005’te, ve üçüncü albümü, Graduation, 2007’de piyasaya çıktı. İlk üç albümü birçok ödül (dokuz tane Grammy Ödülü dahil), çok güzel eleştiriler ve ticari başarılar kazandı. Müzik hayatına yapımcı olarak başlayan Kanye West, kısa sürede rap şarkıcılığında yükselmeye başladı.




Her ödül töreninde gözükerek ya da performans göstererek yüzünü bilinçlere kazıdı. Çektiği videolar kendi içlerinde birer olaydı. Rolling Stone dergisine kapak oldu. Üreticilik ve yapımcılık yeteneği, kendisine yaptığı “Gold Digger”, “Jesus Walks” gibi parçaların dışında, Jay-Z ve Ludacris gibi rap sanatçıları için hitler çıkarttı.




West, 2002 yılında albüm anlaşması yaptıktan hemen sonra son derece ciddi ve trajik bir trafik kazası geçirdi ve bu kaza sonucu çenesi parçalandı. Fakat örnek bir azim gösteren Kanye West, verdiği sözü tutarak henüz daha tam iyileşmemişken hit şarkısı "Through the Wire"ı kaydetti. Kaza sonrası yaşadıklarını anlattığı bu şarkı dünya çapında bir hit oldu. Kısa sürede kendisini toparladı ve 2004 yılında ilk albümü olan “The College Dropout” u yayınladı. Bunun arkasından ön plana çıkan “Slow Jamz” single’ının yapımında Twista ve Jamie Fox’un yardımları oldu.




2005’te yapılan Grammy Ödül Töreni’nde 10 tane ödüle aday gösterildi. “The College Dropout”, “En İyi Rap Albümü” ödülünü alırken, “Jesus Walks”, “En İyi Rap Şarkısı” ödülünü West’e getirdi. Bunun dışında Alicia Keys’in seslendirdiği “You Don’t Know My Name” parçasıyla “En İyi R&B Şarkısı” ödülünü sanatçıyla paylaştı. 2005’te ikinci albümü olan “Late Registration”ı yayınladı. Albüm listelerde 1 numaraya çıkarak, büyük başarılara imza attı.




2006’da “Yılın Albümü” Grammy Ödülü’nü alırken, 2006 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden de “En İyi Hip-Hop Şarkıcısı” ödülünün sahibi oldu. Aynı yıl canlı albüm “Late Orchestration: Live at Abbey Road Studios” yayınlandı.




2007 senesinde “Graduation” adlı 3. stüdyo albümünü piyasaya süren Kanye West, albüm yayınlanmadan önce “Chicago” adlı single’ı hayranlarına iletti. Albümün prodüksiyonunda Timbaland, DJ Toomp, Dwele, Jon Brion ve Mike Dean gibi isimlerle çalışan West, albümle birçok müzik eleştirmeninden tam puan aldı. Albümden ilk single’ı “Can’t Tell Me Nothing” adlı parçasına seçen sanatçı, 2. single “Stronger” ile Amerika listelerinde 2, İngiltere listelerinde ise zirveye yerleşmeyi başardı. Parçaya çekilen video kliple de büyük beğeni toplayan başarılı müzisyen, albümden 3. single için T-Pain ile olan ortak çalışması “Good Life”ı seçti.




26 Ağustos 2007’de HBO’nun serisi Entourage’da görünen Kanye West, "Good Life" single’ını ilk defa bu dizide ilk versiyonuyla duyurdu. Aynı sene, MTV Video Müzik Ödülleri Töreni’ne 5 dalda aday olmasına rağmen törenden eli boş döndü. Ödül töreninin açılışının kendisine söz verilmesine rağmen son anda Britney Spears’la anlaşan ve kendisini hiçbir dalda ödüle layik görmeyen Mtv yönetemine adeta ateş püskürdüğü gizli kamerayla çekilmiş sahne arkası videosu ise büyük bir olay oldu. 2007 Grammy Ödülleri’ne 8 kategoride aday olan sanatçı, bu sefer bunlardan ikisini evine götürmeyi başardı. Kanye West’in hem annesi hem de menajeri Dr. Donda West, geçirdiği estetik operasyonların oluşturduğu komplikasyonlar sonucu 10 Kasım 2007’de Los Angeles’ta kaldırıldığı hastanade hayata veda etti. Dr. Donda West’in ölümü, sadece Kanye West’i değil; birçok kişiyi üzdü. Bunlardan birisi de Jay-Z’ydi. 11 Kasım’da New York’ta verdiği bir konserde Jay-Z, konuyla ilgili duyarlılığını gösterdi ve izleyicilere şunları söyledi: "Hadi bir dakikalığına biraz ciddileşelim. Bu konserimi annesini kaybeden Kanye West’e adıyorum. Seninleyiz Kanye, güçlü kal!". Kanye West, olaydan birkaç hafta sonra Paris’te verdiği konserde ’Hey Mama’ adlı şarkısından önce "Bu şarkıyı anneme armağan ediyorum." dedi; fakat şarkıya bir türlü başlayamadı. Sahnede gözyaşlarına boğulan Kanye West’in en büyük tesellisi ise, kendisini izlemeye gelen hayranlarıydı. Grammy Ödül töreninde yeni düzenlenmiş haliyle "Hey Mama"yı seslendiren Kanye West, salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu ve şarkı bittiğinde tüm salon kendisini ayakta alkışladı.




Kanye West hiçbir zaman albüm satışlarının ya da liste başarılarının kendisini ilgilendirmediğini söylüyor. "Beni en çok etkileyen ve en büyük yarışımın olduğu adam Justin’dir." diyen West, Justin Timberlake’i övmeye devam ediyor: "Eğer Justin olmasaydı, benim ne videolarım, ne albümlerim bu seviyeye gelemezdi. Kendime rakip olarak hep onu gördüm. Birbirimizi hep etkilemişizdir. Şimdi baktığım zaman görüyorum ki, Prince ve Michael Jackson neyse, Justin ve ben de oyuz."







Kanye West, Timberlake’i böyle överken, 50 Cent için de tam tersi düşüncelerini dile getirmekten çekinmiyor: "İkimizin de albümü aynı zamanda çıkacak ve 50 Cent gerçekten çok iddialı şeyler söyledi bu konuyla ilgili. Benim albüm satışlarıyla ilgili hiçbir zaman bir kaygım olmadı. Önemli olan yaptığınız şarkılar ve bu şarkıların sizi sevenlerle olan ilişkisi. Ben şarkılarımda yaşadığım şeyleri yazıyorum, söylediğim her şey gerçek hayattan. Uyuşturucu veya silahlardan bahsetmiyorum şarkılarımda. Emin olun ki yılın 365 günü çalışmak, bir saniyede adam öldürmekten çok daha zor!" Özellikle son albümü "Graduation"ın çıkış tarihini özellikle 50 cent’in albümü "Curtis" le aynı tarihe denk getiren Kanye, Curtis’e meydan okuduğunu ve ondan daha fazla albüm satacağını söyledi. Curtis ise cevabı geciktirmedi ve "Eğer Kanye daha fazla albüm satarsa müziği bırakırım" dedi. Nitekim ilk hafta oranlarında Kanye West, 50 Cent’i altetti. 50 Cent’e şimdi ne yapacaksın sorusu yöneltiğinde ise "Bir sonraki albümüm daha şimdiden hazır, Ne müziği bırakması?!" cevabı vermiştir.




Sanatçı, 2008 Brit Ödülleri Töreni’nde En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı ödülünün sahibi oldu. Bunların dışında, West, GOOD Music adlı kendi plak şirketine sahip olmaktadır. West’in maskotu ve ticari markası bir oyuncak ayıdır, ve bu oyuncak ayı West’in her üç albümün kapağın üstündedir. Sıkı bir moda takipçisi olan West, Louis Vuitton’ın gönüllü elçisidir aynı zamanda ünlü sanatçı Takashi Murakami’yle anlaşması vardır. Son albümünün tasarımını bu kişi yapmıştır.




2004 yılından beri ünlü model Alexis Phifer’la birlikte olan West, 2007’nin son aylarında nişanlandıklarını ve yakında evleneceklerini duyurmuştur. Fakat annesinin ani ölümü bu olayı dondurmuştur. Nitekim ikili 2008’in Mayıs ayında ayrıldıklarını açıklamıştır. Sebep olarak da Kanye’nin yeni turnesi "Glow In The Dark Tour"a yoğunlaşmak istemesidir. Kanye, Şubat ayında Amber Rose ile bir ilişki yaşadı. İlişki kısa sürdü ve ayrıldılar. Şu an Kim Kardashian ile bir ilişki içerisindedir.24 Mayıs 2014 te Kim Kardashian ile evlendi.




Aynı zamanda kendisi 2008 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde de muhteşem bir performans sergilemiştir. Tüm Liverpool’u kendisine hayran bırakmıştır.Sonraları Michael Jackson’ın isteğiyle Thriller 25 albümü için Billie Jean isimli şarkının remixini yapmıştır ve şarkıda şarkının orijinal alt yapısı Rap’e benzetilmiştir.




Ayrıca Kanye West 2009 MTV Müzik Ödülllerinde Taylor Swift’in aldığı ödüle sahneye çıkarak tepki göstermiş ve bu ödülü Beyonce’nin hak ettiğini söylerek yine akıllara kazınmış herkesi şaşırtmıştır.