Kısmetse Olur Oylama Sonuçları, Oy Oranları, SMS Oyu Yüzdeleri ve Sıralama

Kısmetse Olur Oylama Sonuçları, Oy Oranları, SMS Oyu Yüzdeleri ve Sıralama
Kısmetse Olur'da hangi yarışmacı ne kadar SMS oyu aldı? Tüm yarışmacıların SMS oranları. Hangi yarışmacı kaçıncı oldu? En yüksek oyu olarak SMS'te birinci olan yarışmacı kim? Kim en az oyu aldı ve sonuncu oldu?
 Kısmetse Olur'da hangi yarışmacı ne kadar SMS oyu aldı? Tüm yarışmacıların SMS oranları. Hangi yarışmacı kaçıncı oldu? En yüksek oyu olarak SMS'te birinci olan yarışmacı kim? Kim en az oyu aldı ve sonuncu oldu?

Kanal D'nin çok izlenen reyting rekortmeri programında damat ve gelin adaylarının aldıkları oylarda merak ediliyor.

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programında izleyicilerin kararı da önemli. Bu nedenle hafta boyunca seyircilerden sevdikleri, yarışmada kalmasını istedikleri, favori gördükleri yarışmacılar için SMS göndermeleri isteniyor. Hafta sonunda SMS sonuçlarına göre bir sıralama yapılıyor ve elemde bu sonuçlar etkili oluyor.

Kısmetse Olur Kim Kimi Yazdı >>

Her hafta oylama sonuçları burada açıklanacak. Oy oranları da açıklandığı takdirde yayınlanacaktır.

18. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (20 Şubat)

Kızlardan Nur Erkoç ve erkeklerden Adnan Kızıltaş birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Adnan Ceyda'yı seçti. Nur Semih'le problem yaşadığı için yemek hakkını Erdem ve Melis'e devretti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Adnan'dan fazla oy alan Nur 10 Bin TL kazandı ve Bedirhan elendi.

17. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (12 Şubat)

Kızlardan Ayça Ekin Beğen ve erkeklerden Semih Kurtulmuş birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Ayça Boğaçhan'ı, Semih de Nur'u seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Semih'ten fazla oy alan Ayça 10 Bin TL kazandı ve Boğaçhan elendi.

16. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (5 Şubat)

Kızlardan Nur Erkoç ve erkeklerden Murat Özbakan birinci oldu. Eser'in doğum günü kutlaması nedeniyle romantik yemek ödülü verilmedi. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Nur'dan fazla oy alan Murat 10 Bin TL kazandı ve Gözde elendi.

15. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (29 Ocak)

Kızlardan Mehtap Taşkıran ve erkeklerden Murat Özbakan birinci oldu. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Murat'tan fazla oy alan Mehtap 10 Bin TL kazandı ve Selçuk elendi.

14. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (22 Ocak)

Kızlardan Ayça Beğen ve erkeklerden Eser West birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Eser Tankut'u, onun tercih edeceği Cansel de Daniela'yı seçti. Ayça ise kendi için Emre'yi seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Eser'den fazla oy alan Ayça 10 Bin TL kazandı ve Gürkan elendi.

13. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (15 Ocak)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Eser West birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Cansel Ceyda ve Adnan'ı, Eser ise Emre ve Nur'u seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Cansel'den fazla oy alan Eser 10 Bin TL kazandı ve Burçak elendi.

12. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (8 Ocak)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Eser West birinci oldu. Romantik yemek ödülünün ikinci çifti için Cansel Mehtap'ı, Eser ise Murat'ı seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Cansel'den fazla oy alan Eser 10 Bin TL kazandı ve Serhan elenmekten kurtuldu. Ancak Serhan kendi isteğiyle evden ayrıldı.

11. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (1 Ocak)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Emre Ubeyli birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Cansel Eser'i, Emre ise Nur'u seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Cansel'den fazla oy alan Emre 10 Bin TL kazandı ve Serhan elenmekten kurtuldu.

10. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (25 Aralık)

Kızlardan Melis Betkayan ve erkeklerden Eser West birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Seda Hanım'ın ricası üzerine (!) Melis Duygu-Murat çifini, Eser ise Burçak-Gürkan çiftini seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Melis'ten fazla oy alan Eser 10 Bin TL kazandı ve Serhan elenmekten kurtuldu.

9. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (18 Aralık)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Emre Ubeyli birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Cansel Eser'i, Emre ise hakkını Mehtap-Murat çiftine devretti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Cansel'den fazla oy alan Emre 10 Bin TL kazandı ve Murat elenmekten kurtuldu.

8. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (11 Aralık)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Eser West birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Cansel Melis'i, Eser ise Erdem'i seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Eser'den fazla oy alan Cansel 10 Bin TL kazandı ve Ayça elenmekten kurtuldu.

7. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (4 Aralık)

Kızlardan Ayça Beğen ve erkeklerden Erdem Dalfidan birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Ayça Emre'yi, Ayça ise Melis'i seçti. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı Ayça'dan fazla oy alan Erdem 10 Bin TL kazandı ve Serhan elenmekten 2. defa kurtuldu.

6. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (27 Kasım)

Kızlardan Cansel Çördük ve erkeklerden Tankut Denker birinci oldu. Romantik yemek ödülü için Tankut Daniela'yı, Cansel ise Eser'i seçti. Bu hafta yine yeni eklenen kurala göre elenen kişi sayısı 1'e indirildi. SMS'te dokunulmaz olan adaylardan en yüksek oyu alan yarışmacı hem 10 Bin TL alacak hem de evindeki elenen kişiyi kurtarmış olacak. Yani, Cansel'den fazla oy alan Tankut 10 Bin TL kazandı ve Serhan elenmekten kurtuldu.

5. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (20 Kasım)

Kızlardan Ayça Beğen ve erkeklerden Emre Ubeyli birinci oldu. Bu haftadan itibaren ödül bir kişiye verilmeye başlandı. İki favori yarışmacıdan daha fazla oy alan Ayça 10 Bin TL kazandı. Ama iki yarışmacı da hafta elemesinde koruma altına alındı. (Sıralama ve oy oranları açıklanmadı). Diğer bir değişiklik ise özel ödül ile ilgiliydi. Birinci olan yarışmacılar özel ödülü kendileri alamadı bunun yerine birer çift seçtiler ve onları özel ödüle gönderdiler. Ayça Mehtap-Ercan ikilisini, Emre ise Erdem-Melis çiftini seçti.

4. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (13 Kasım)

Kızlardan Ayça Beğen ve erkeklerden Erdem Dalfidan birinci oldu. Bu iki yarışmacı hem 10 Bin TL kazandı hem de hafta elemesinde koruma altına alındı. (Sıralama ve oy oranları açıklanmadı). Özel ödül için Ayça Emre'yi, Erdem de Cansel'i seçti.

3. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (6 Kasım)

Kızlardan Ceyda Kırıcı ve erkeklerden Emre Ubeyli birinci oldu. Bu iki yarışmacı hem 10 Bin TL kazandı hem de hafta elemesinde koruma altına alındı. (Sıralama ve oy oranları açıklanmadı). Özel ödül için Ceyda Adnan'ı, Emre de Ayça'yı seçti.

2. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (30 EKİM)

Kızlardan Ayça Beğen ve erkeklerden Serhan Çeliker birinci oldu. Bu iki yarışmacı hem 10 Bin TL kazandı hem de hafta elemesinde koruma altına alındı. (Sıralama ve oy oranları açıklanmadı). Özel ödül için Ayça Emre'yi, Serhan da Melek'i seçti.

1. SMS OYLAMASI SONUÇLARI (23 EKİM)

Kızlardan Ceyda Kırıcı ve erkeklerden Emre Ubeyli birinci oldu. Bu iki yarışmacı hem 10 Bin TL kazandı hem de hafta elemesinde koruma altına alındı. (Sıralama ve oy oranları açıklanmadı). Özel ödül için Ceyda Serhan'ı, Emre de Demet'i seçti.