Kiraz Mevsimi'de yeni bölümde flaş bomba gelişmeler var!

Kiraz Mevsimi'de yeni bölümde flaş bomba gelişmeler var!
Kiraz Mevsimi'de yeni bölümdeflaş bomba gelişmeler var!Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Öykü Gürel ve Dağhan Külegeç'in yer aldığı Kiraz Mevsimi dizisi 42. bölümüyle ekranlara gelecek.Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi merakla beklenen 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı dizi Kiraz Mevsimi bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor.
 Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Öykü Gürel ve Dağhan Külegeç'in yer aldığı Kiraz Mevsimi dizisi 42. bölümüyle ekranlara gelecek.Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi merakla beklenen 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV'nin başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı dizi Kiraz Mevsimi bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor.

Fox Tv'nin İzlenme Rekorları Kıran dizisi Kiraz Mevsimi 42.Bölümü büyük damga vurucak.Ayaz, Mete'nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kalır.İzleyiciyi heyecanlandıran sahneleriyle uzun süre gündemde kalan dizi Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak?Ayaz, Mete'nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kalır. Kiraz Mevsimi'nde yine heyecanlı sahneler izleyiciyi ekranlara kilitleyecek! Mete'nin yaptığı şantaj karşısında Ayaz ne yapacak, Ayaz'ın seçimi ne olacak, Öykü'nün Ayaz'a söyleyemediği sırrı nedir? 

  Ekranların fenomen dizisi Kiraz Mevsimi bu hafta yine bomba gibi bir bölümle seyircinin karşısına çıkacak. Kiraz Mevsimi 42. bölüm fragman yayınlandı. Fragman ve özet hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizden takip edebilirsiniz...

Kiraz Mevsimi 42. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi: 25/04/2015

Ayaz, Mete’nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kalır. Ya annesinin hapse düşmesine neden olacak, annesiyle beraber babasını ve Önem’le uyumlu çalışmaya başlayan Öykü’yü de mutsuz edecek; ya da Öykü’yü terk edecektir. Ayaz’ın seçim yapmakta zorlanması Öykü ile olan ilişkilerini olumsuz etkiler. Durumun farkında olmayan Öykü, Ayaz’ın soğuk ve mesafeli hallerinin anlamını çözemez. Ayaz öncelikle annesiyle konuşmak ister ama kendisini bekleyen tatsız sürprizden haberi yoktur. Herkesi hastane koridorlarında bir araya getiren bu olay; aynı zamanda insanların birbirleriyle hesaplaşmalarına da neden olur. Mete Şeyma’yı kendi çıkarları için kullanmayı ister. Bu durum Şeyma’nın canını sıkmaktadır. Öykü ne yapıp edip Ayaz’ın bir türlü söyleyemediği sıkıntısının ne olduğunu öğrenmek ister. Çabaları Öykü’nün hiç de olmasını istemeyeceği şeylerin gerçekleşmesine yol açar!