Devasal Popolu Kim Kardashian Doğurdu

Devasal Popolu Kim Kardashian Doğurdu
Dünyanın en seksi isimledinden birisi olan Kim Kardashian ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Ermeni Asllı Amerikalı seksi sosyetik, Kim Kardashian, özel yaşamı ile çok onuşulmaya son hızıyla devam ediyor. Seks kasedi ile bir anda dünya gündemine bomba gibi düşmekte olan çok başarılı isim Kim Kardashian ile ilgili flaş gelişmeler yaşanılıyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında işte o ayrıntılar. Seksi vücudu ile bir anda dünya gündemine bomba gibi düşen otuz beş
Dünyanın en seksi isimledinden birisi olan Kim Kardashian ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Ermeni Asllı Amerikalı seksi sosyetik, Kim Kardashian, özel yaşamı ile çok onuşulmaya son hızıyla devam ediyor. Seks kasedi ile bir anda dünya gündemine bomba gibi düşmekte olan çok başarılı isim Kim Kardashian ile ilgili flaş gelişmeler yaşanılıyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında işte o ayrıntılar.
 Seksi vücudu ile bir anda dünya gündemine bomba gibi düşen otuz beş yaşındaki Kim Kardashian, yeni doğan bebeğinin fotoğarfını kendi web sitesinde yayınladı flaş anlar yaşanıldı. 72 yaşında ölen babası Robert Kardashianın doğum günü kutladığı gün yeni doğan bebeğinin fotoğarfını hayranları ile paylaştı. 
Sabah’da şu ifadeleri kullandı:Gösteri dünyasının en renkli yıldızı Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını paylaştı.
Kim Kardashian, kısa bir süre önce dünyaya gelen oğlu Saint West’in ilk fotoğrafını kendi internet sitesinde yayınladı. 35 yaşındaki Kardashian, aynı zamanda yıllar önce hayata veda eden babası Robert Kardashian’ın 72’nci doğum gününü de sitede yayınladığı bir mesajla kutladı.

BABASIYLA İLGİLİ DUYGUSAL YAZI
Kardashian "Bugün benim babamım doğum günü. Biliyorum bu dünyada hiçbir şeyi torunlarıyla tanışmaktan daha çok istemezdi. Bu yüzden Saint’in bu pozunu hepinizle paylaşmak istedim" yazdı.
İki aylık Saint West, fotoğrafta üzerinde beyaz bir kıyafele uyurken görülüyor.
Kardashian, oğlunun ilk pozunun yanı sıra 2003 yılında ölen babasına yönelik duygu dolu uzun bir mesaja da yer verdi.
Kanye West ile Kim Kardashian’ın North West adında bir de kızı bulunuyor.
Dünyaca ünlü isimlerden birisi olan Kanye West ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Oldukça aktif bir twitter kullancısı olan ve son albümü The Life Of Pabloyu yayınlamakta olan süper isim Kanye West, Facebook kurcusu olan Mark Zuckerbergden maddi yardım istediği söylendi bu gelişme adeta sosyal medyayı çalkaladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında işte o ayrıntılar.