Camiler İpekyolu Belediyesi tarafindan temizleniyor

Camiler İpekyolu Belediyesi tarafindan temizleniyor
İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün talimatları ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Mobil temizlik aracı ile İpekyolu İlçe sınırları içerisinde bulunan 300 camii ve kuran kuran kurslarını kapsamlı bir şekilde temizleyip dezenfekte ediliyor.

 

İpekyolu Belediyesi tarafından başlatılan hizmet sayesinde camilerin halıları, halı yıkama makinesi ile yerinde ve kısa sürede yıkanıyor. Ayrıca lavaboları dezenfekte edilip kapı pencere ve  çevre temizliği yapılıyor.

İlçe sınırları içerisinde tespit edilen 300 Camii ve Kuran kursunda temizlik çalışması yapılacak. Her gün ilçemizde bulunan 3 Camii, İpekyolu Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Temizliğe Esenler Kılıçlar Camii, Kavuncu Mahallesi Beşevler Camii, İbrahim Karslıoğlu Camii ve Bostaniçi Şafak Camiinden başlandı. Camii ve kuran kursu temizleme işlemleri ilerleyen günlerde yapılan program dahilinde devam edecek.

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, konu ile ilgili olarak “Camii cemaatinin daha temiz daha nezih bir ortamda ibadetlerini yapması için bu hizmetimizi başlattık. Belirli periyotlarla Mobil Temizlik ekiplerimiz ile ilçemizde bulunan tüm camilerimizi temizleyeceğiz” dedi.