Belediye meclisi, Başkan vekili ve encümen üyelerini belli oldu

Belediye meclisi, Başkan vekili ve encümen üyelerini belli oldu
VAN HABER - İpekyolu Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantılarının son oturumlarını gerçekleştirdi. Nisan ayı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantılarda, 2 Yıllık görev süreleri dolan Meclis başkan vekilleri ve encümen üyelerinin yerine yenileri aldı.
- Van Merkez İpekyolu Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantılarına başladı. Van Sanayi ve Ticaret Odası(VANTSO) binasının Tuşba salonunda gerçekleşen toplantılara,meclis başkan vekili Cevdet Altındağ son kez başkanlık etti.

Mart ayında görüşülen gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından, Nisan ayında gündeme alınacak maddelerin okunmasıyla toplantılar başladı.


Perşembe günü yapılan  meclis toplantısında ise, Organize Hayvancılık projesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün ödenek aktarımı talebinin görüşülmesinin ardından, 2 yıllık görev süreleri dolan meclis başkan vekili ve encümen üyelerinin yerine, Başkanlık divanı, kâtip ve encümen üyeleri için seçim yapıldı.

DBP’li ve AKP meclis üyelerinin yarıştığı seçimde ise DBP’li Meclis Üyeleri Melahat Şedal  birinci ,Nebi Kaçak ise ikinci başkan vekilliğine seçilirken, DBP’li meclis üyeleri, Abdulbaki Erdal, Emine Öztürk ve Kasım Ateş encümen üyeliğine, Şermin Ukay,Şahin Fuat asil katipliğe yedek katipliğe ise Meryem Deniz ve Hakkı Cemal seçildi.