Gürpınar Belediyesi anneleri unutmadı

Gürpınar Belediyesi anneleri unutmadı
Gürpınar Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, DBP Gürpınar İlçe Eş Başkanı Feyruz Alaş ve Belediye meclis üyesi Sinem Malal anneleri ziyaret ederek anneler gününü kutladı.
İlçenin çeşitli mahallerindeki anneleri ziyaret ederek anneler günün kutlayan Gürpınar Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, DBP Gürpınar İlçe Eş Başkanı Feyruz Alaş ve Belediye meclis üyesi Sinem Malal annelere barışı simgeleyen beyaz tülbent ve karanfil hediye ederek annelerin anneler günü kutladı.
Gürpınar Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, anneliğin kutsal bir müessese  olduğuna değinerek sözlerine şöyle devam etti, ''Annelerimiz çok kutsaldır, annelerimiz bizi sadece doğurmakla kalmıyor, bizleri bir ömür boyu da yüreklerinde taşıyorlar" dedi. "En kutsalımız olan annelerimize dünyanın en iyi imkanlarını sunsak bile azdır" diyen Çetin, yaşanan çatışma ve ölümlere dikkat çekerek, "bölgemizde yaşanan tüm acılara rağmen annelerimiz her zaman barış için dualarından vazgeçmemişledir. Bizler de  annelerimize barışı simgeleyen beyaz tülbent  hediye ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bölgemize barış gelir. Barış içinde, annelerin gözyaşı dökmediği, annelerin artık mutlu olduğu günlere kavuşmayı temenni ediyorum” dedi.