GÜREŞ FEDERASYONU VANLI PEHLİVANLARI SEVİNDİRDİ - VAN HABERLERİ

GÜREŞ FEDERASYONU VANLI PEHLİVANLARI SEVİNDİRDİ - VAN HABERLERİ
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gönderilen güreş eşofmanları, şort ve tişörtler, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Merkez güreş takımı ve Gürpınar ilçesi güreş takımı güreşçilerine dağıtıldı.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gönderilen güreş eşofmanları, şort ve tişörtler, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Merkez güreş takımı ve Gürpınar ilçesindeki güreş takımına, Van Ferdi Sporlar Merkezi ve Gürpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Güreş Salonunda Güreş Antrenörleri Cahit Cevizci ve Murat Bulut Aras tarafından dağıtıldı.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Cahit Cevizci; verilen malzemeden dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Asrın Güreşçisi Sayın Hamza Yerlikaya ve yönetimine teşekkür ederek, “Yeni sezonun başladığı bu yıla malzeme yardımı ile başlanması sporcularımız için büyük moral oldu. En büyük sıkıntılarımızdan olan malzemeler artık federasyon ve müdürlüğümüzün desteği ile çözülüyor. Bu anlamda her zaman destekçimiz olan ve özellikle altyapının yetişmesine büyük önem veren Güreş Federasyonumuza teşekkür ederiz” dedi.

Gürpınar’da hizmet veren Güreş Antrenörü Murat Bulut Aras İse; “Türkiye Güreş Federasyonu tarafından sporcularımıza gönderilen güreş eşofmanları, şort ve tişörtleri ilçemizde güreş takımında güreşen sporcularımıza dağıttık. Gürpınar güreş takımı olarak federasyonumuz tarafından gönderilen malzemeler için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Hamza Yerlikaya ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.