AK PARTİ'DEN CHP'YE GEÇTİ! - VAN HABERLERİ

AK PARTİ'DEN CHP'YE GEÇTİ! - VAN HABERLERİ
VAN HABER - AK Partinin almış olduğu yanlış kararlara tepki gösteren AKP'li Nurettin Taşar ve Gürgün Aslan partilerinden istifa edip Cumhuriyet Halk Partisine katıldılar.

AK Partinin almış olduğu yanlış kararlara tepki gösteren AKP'li Nurettin Taşar ve Gürgün Aslan partilerinden istifa edip Cumhuriyet Halk Partisine katıldılar.

Nurettin Tasar ve Gürgin aslan yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiklerini açıkladılar. 

İşte o yazılı açıklama:

Uzunca yıllar hizmetinde bulunduğum AK Partinin yanlış kararları bizleri maalesef istifanın eşiğine getirtmiştir. AK Partinin kaderini 1-2 kişinin tayin etmesi kabul edilebilir bir durum değildir. 200 insanla katıldığım ve köy köy ev ev dolaşıp oy topladığım partimin bilhassa aşiretleri büyük kitleleri yok sayması herkeste rahatsızlık uyandırdığı gibi bizde de büyük bir rahatsızlık uyandırmıştır. Bu zulme ortak olmamak adına partimden istifa etmiş bulunuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi bizleri onurlandırmıştır.

Sözde toparlayıcı olan ve sözde her kesime kucak açan AK Partinin bir çok milleti görmezden gelmesi ve Cumhuriyet Halk Partisinin Bruki, Küresünni gibi büyük milletlerin adaylarına yer verdiği için ben de Kartal ailesine bağlı biri olarak özellikle Nadir Kartal beyin şahsından dolayı Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmalarıma devam edeceğim. AK Partiyi inşallah Gürpınar'da sileceğiz.

Faruk Alpaslan Başkale'de büro açamıyor!

AKP'nin adayı Faruk Alpaslan Başkale'de büro açamadığı için kendisini Gürpınarlı yapmaya çalışıyor. Faruk bey ne yaparsa yapsın bu millet onlara inanıp onları desteklemeyecektir.