Pratik Hazır Ofis Seçenekleri Tercih Ediliyor

Pratik Hazır Ofis Seçenekleri Tercih Ediliyor
İş dünyasının performansı, firmanın asıl işine odaklanmasıyla mümkündür. Yönetimin başarılı ve etkili bir yönetim sergilemesi buna bağlıdır.

Temizlik, dekorasyon, çay ve kahve gibi masraflar, firma yönetimini meşgul eder. Meşguliyetin yanı sıra artı masrafa neden olur. Office İstanbul, lüks plazasında hizmeti sunmaktadır.

Kiralama işleminin ardından hemen işe başlıyorsunuz. Bilgisayarınızı kurup müşterilerinize adresinizi verebilirsiniz. Resepsiyon bölümünde bekleyen ve yabancı dil bilen elemanlarımız, müşterilerinizi en iyi şekilde karşılıyor. Güvenlik hizmetleriyle firma prestijinizi üst seviyeye çıkaran firma, hizmetleriyle yeni nesil çözüm seçenekleri sunuyor.

Dekorasyonla Uğraşmanıza Gerek Yok

Ofislerde mobilyalar, dolaplar, masalar, sandalyeler ve perdeler hazır bir şekilde sizleri bekliyor. Kira stopajı ödemiyorsunuz. Müşterilerinizi her zaman güler yüzlü karşılayan elemanlarımız, yabancı dil bilmektedir. Sabit telefon, su, elektrik ve internet kategorisinde abonelik işlemleri pratik bir şekilde gerçekleşiyor.

Misafirlerinizi sizin yerinize karşılayan firma, ortak çay ve kahve ikram hizmeti sunmaktadır. Plazanın temizliği düzenli bir şekilde gerçekleşiyor. Ofisiniz temizlik problemini de çözen firma, işinize odaklanmanız için pratik çözüm seçenekleri sunuyor. Soğuk kış aylarında ısınmak için kombiler en iyi seçenektir.

Yaz aylarında serinlemek için klima seçenekleri de bulunuyor. Firmanızın prestijini artırarak üst seviyeye çıkmasını sağlayan bu lüks ofisler, iş dünyasında başarılı olmanızda en önemli unsur haline gelecektir.

Çalışma Ortamı Etkileyici

Ofis dünyası için gerekli olan bütün eşyaları hazır bulunduran firma, hazır ofis seçeneklerinde 1 ve 5 odalı seçeneklerle hizmet veriyor. Elektrik, su ve sabit telefonun yanı sıra wifi bağlantısı için abonelik başvurusu yapmanıza gerek yok. Firma bütün bu giderler için gerekli resmi işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.

Müşterilerinizin gözünde bir tık üste çıkmak istiyorsanız seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. İstediğiniz lüks ofis seçeneklerini bu plazada bulabilirsiniz. Profesyonel dekorasyon özellikleriyle hazırlanan bu kiralık ofisler, iş hayatınızı renklendirecektir.

Hizmet kalitesini üst seviyeye çıkaran bu ofisler, her firma için en iyi seçenekler içerisinde yer alıyor. Boş bir ofisi kiralamak, hazır özelliklere sahip ofislere göre daha pahalıya mal olur. Kiralama hizmeti sunan firmalar sadece kira ücreti talep ediyor.