Bilinmeyenleri İle Zirkonyum Diş Yöntemi

Bilinmeyenleri İle Zirkonyum Diş Yöntemi

İleri teknoloji sayesinde bembeyaz dişler, sağlıklı ve kocaman gülüşler hedefleyen herkes için yeni yöntemler mevcut. Teknoloji her alanda hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yöntemleri ile hayatımızı kolaylaştıran bir takım yenilikler de sağlık sektöründe ve özellikle Ağız ve Diş sağlığı alanından gelmeye devam ediyor.

Zirkonyum olarak adlandırılan yeni bir kaplama yöntemi ile Türkiye implant diş ve kaplama dişlerde yeni bir çözüme kavuştu. Türkiye'de Türkiye implant Diş adı ile bu yeniliğe öncelik eden bir hastane mevcut.

İzmir zirkonyum diş çözümlerine aynı hastane ile çoktan kavuştu bile. Bahsi geçen hastanenin bir de web adresi bulunmakta. implantdishastanesi.com aracılığı ile hem online destek hem de sitede yer alan bilgiler ışığında telefonla bilgi ve randevu almanız mümkün.

Zirkonyum Nedir?

Aslında zirkonyum çok uzun zamandır hayatımızda olan, özellikle sayısal bölüm okuyan ve okumuş insanların adını sık sık duyduğu bir terimdir. Atom numarası Zr olarak geçen Zirkonyum maddesi doğada bulunan bir elementtir. Bu element işlenmeden önce gümüş renkli bir blok halinde bulunur.

Aynı zamanda metal yapısı sayesinde sağlamlığı oldukça ilgi çekicidir. Bir takım elementlerin sağlığa negatif etkisi olduğu aşikâr, örneğin radyasyonlu elementler de doğada bulunur ancak endişe etmeyin,

Zirkonyum sağlık sektöründe kullanılmaya başlayan ve hızla yaygınlaşan, sağlığa tamamen zararsız bir elementtir. Yapısı ve sağlamlığı nedeni ile diş hekimlerinin özellikle tercih ettiği bu madde işlenerek bembeyaz bir renk elde edilir ve akabinde dişlere kaplama maddesi olarak uygulanır.

Zirkonyum Dişe Nasıl Uygulanır?

Zirkonyum işlenilmesi sonrası aldığı beyaz renk ile kaplama olarak kullanıma uygun ve sağlıklı bir madde olmasının getirdiği avantaj ile diş hekimleri için vazgeçilmez oldu. Kaplama için kullanılması amacı ile diş ölçüleri alınan hastaya uygulanması planlanarak işlem yapılır. Öncesinde dişlerinizin yapısının uygun olması durumunda çok fazla ek bir uygulama yapılmaz, ancak dişlerin zarar görmüş olması durumunda törpülenmesi gerekebilir.

Bu işlemlerden sonra Zirkonyumdan üretilen yapay kaplama maddesi, özel yapıştırıcılar ile dişe entegre edilir ve uzun süreli kullanım sağlanır. Yemek yerken, içecek tüketirken tıpkı gerçek diş gibi etkilidir. Çiğneme konusunda gerçek dişlerinizden nasıl verim alıyorsanız, Zirkonyum kaplama ile de aynı etkiyi alırsınız, çünkü oldukça sağlamdır.

İmplant Diş Hastanesi Hizmetleri

konusunda lider, Zirkonyum kaplama konusunda ileri teknolojiye sahip, Ağız ve Diş Sağlığı sektöründe öncü bir hastaneye sahip. Üstelik bu işlemler yapılan işlemlerden yalnızca birkaçı. Oysa İmplant Diş Hastanesi'nde sayısız hizmet ve tedavi mevcut. Önceliği hastanın memnuniyeti olan İmplant Diş Hastanesi'nin tedavi yöntemleri hakkında İmplantdishastanesi.com'dan da bilgi edinebilirsiniz.

Hastane hizmetleri dahilinde;

· İmplant

· Diş Estetiği

· Porselen Diş

· Zirkonyum Diş

· Protez Diş

· Çocuk Diş Tedavisi

Ayrıca aklınıza gelebilecek birçok tedavi yöntemi, ileri teknoloji kullanılarak gerçekleştirilmekte ve hastalara uygulanmaktadır.

Neden İmplant Diş Hastanesi?

Eğer İzmir'de yaşıyorsanız veya Türkiye'de yaşayıp İzmir'e gitme ihtimali bulunduran bir bireyseniz, en iyi ve en yenilikçi çözümlere kavuşmamanız için bir sebep bulunmuyor. konusunda hep daha iyisini hak ediyor.