AK PARTİ 20 Mayıs Davutoğlu nerlerde mitingler yapacak!

AK PARTİ 20 Mayıs Davutoğlu nerlerde mitingler yapacak!
AK PARTİ 20 Mayıs Davutoğlu nerlerde mitingler yapacak?AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu 7 Haziran genel seçim mitinglerine devam ediyor.
 AK PARTİ 20 Mayıs Davutoğlu nerlerde mitingler yapacak?AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu 7 Haziran genel seçim mitinglerine devam ediyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu 20 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00'da Çorum'da halka seslenecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bolu Mitingi'ne katılarak konuşma yaptı.

Davutoğlu, "Bolu Tüneli'nin projesini 1990'da yaptılar, 1993'te temel attılar. Aradan 4 cumhurbaşkanı, 15 hükümet geçti, Bolu Tüneli yapılamamıştı. Kurucu genel başkanımız, başbakanımız o zaman Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurana kadar milim mesafe ilerlememiş. Hatta biz iktidara geldiğimizde 'Burayı depo mu yapsak' diye bir takım planlar yapılıyordu. Ama AK Parti iktidara geldi, Bolu Dağı'nı 4 yılda geçti, Bolu Tüneli'ni açtı. Delip geçen, Bolu Dağı'nda tüneli açan makineler değildi, biriken bir takım paralar da değildi. Çünkü bize hazine tamtakır teslim edilmişti. Bolu'yu delen neydi biliyor musunuz? Bizim milletimize olan aşkımız, Bolu Dağı'nı tünelle geçen Ferhat'ın millete aşkıydı. Biz geldik mi millet irade etmişse Bolu Dağı'nı da olabilecek dağları da engelleri de geçeriz ve milletin istediğini yaparız, millet iradesini hakim kılarız." dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Belediye Meydanı'ndaki Bolu mitinginde konuşmasına, "Köroğlu gibi yiğit ve cesur Bolulular'a" selam vererek başladı. 

Kentin manevi değerlerine de selamlarını ileten Başbakan Davutoğlu, ne zaman dinlenme imkanı bulsa soluğu "nimet şehir" olarak nitelendirdiği Bolu'da aldığını dile getirdi. 

Davutoğlu, daha önce 72 olarak planladıkları mitingleri 81'e çıkardıklarını belirterek, "Bütün Türkiye'de al bayrağı, ak bayrağı dalgalandırmaya kararlıyız" diye konuştu. 

Günde üç miting yaptığını ardından Ankara'da toplantılar gerçekleştirdiğini ifade eden Başbakan Davutoğlu, "Bazen bedendir yorgunluk hisseder ama saatlerce bizi bekleyen Bolulu hemşehrilerimizi görünce tekrar şarj oluyoruz. Bizim dinlenmemiz milletimizledir, bizim enerjimiz milletimizdendir" dedi.

Dün ve bugünkü mitinglerle 40'tan fazla miting gerçekleştirdiğini ifade eden Davutoğlu, yarın da partisinin il başkanlarıyla Ankara'da bir araya geleceğini, onlarla kapsamlı istişarelerde bulunacağını söyledi.