Gevaş'ta kurum amirleri kahvaltıda biraya geldi

Gevaş'ta kurum amirleri kahvaltıda biraya geldi
VAN’ın Gevaş ilçesinde kurumlar arası işbirliği ve iletişimi arttırmak amacıyla ilçe Kaymakamı İshak Çınar, kahvaltıda kurum yöneticileriyle biraraya geldi. Kahvaltıda ilçenin hastane sorunu görüşüldü.

Gevaş Devlet Hastanesi tarafından organize edilen kahvaltıya Kaymakam İshak Çınar, Belediye Başkanı Sinan Hakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Heybet Semur, hastane yönetimi ve kurum amirleri katıldı. Kaymakam Çınar, kurumlar arası işbirliği ve iletişimi arttırmayı hedeflediklerini söyledi. İlçe için yeni bir hastane binasına ihtiyaç duyulduğunu belirten Kaymakam Çınar, "Bizlerin bir araya gelmeye ve iyi bir koordinasyona ihtiyacımız var. Öncelikle mevcut ihtiyaca cevap vermeyen yeni bir hastane binasına ihtiyacımız var. Hastaneye öncelik vereceğiz ve burada daha modern bir hastane kurmak için çalışacağız" dedi.

Belediye Başkanı Sinan Hakan da ilçenin Van şehir merkezine yakın olmasını dezavantaj olarak görüldüğünü anlattı. Hakan, "ilçemiz büyük bir kitleye hitap ediyor. Devletin her vatandaşa yerinde hizmet verme gibi bir görevi var. Bu hastanenin yerine daha modern bir hastane yaptırmamız lazım. Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız"dedi.