Erciş'te parke taşı ve yol çalışmaları devam ediyor - Van Haber

Erciş'te parke taşı ve yol çalışmaları devam ediyor - Van Haber
VAN HABER - Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış mevsimi nedeniyle ara verilen parke taşı döşeme faaliyetlerine havaların ısınmasıyla beraber tekrar başladı.
- Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı planlama çerçevesinde geçen yıl hava şartları nedeniyle yol ve sokaklardaki parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.2016 yılı çalışma sezonu için ilçe genelinde yapılacak 100 bin m2 parke,oluk ve bordür taşı ihalesini gerçekleştiren belediye, havaların ısınmasıyla beraber çalışmalarına başladı.Yeşilova Mahallesi Ziya Gökalp Ortaokulu yolunda ilk olarak başlatılan çalışma kapsamında 500 metre uzunluğundaki yolun parke ve kilitli taş donatısı gerçekleştirildi.

''Çalışmayı yapanlardan Allah razı olsun ''

Yapılan çalışmaya ilişkin konuşan Yeşilova Camii İmamı Mela Ahmet , çalışmadan duyduğu memnuniyeti : ''Bu güzel Hizmete sebep olan herkesten Allah razı olsun , herkese teşekkür ederiz'' sözleriyle ifade etti.

Erciş Belediyesi eş başkan vekil Güler Avcı ve belediye meclis üyeleri de devam eden çalışmaları yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.