Erciş aşevi ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor

Erciş aşevi ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor
Erciş’te yardıma muhtaç ailelere ulaşmaya devam eden Erciş Aşevi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyacını karşılıyor

Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay bünyesinde hizmet veren Erciş Aşevi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyacını karşılıyor. Hijyenik ortamlarda üretilen yemekler Aşevi araçları tarafından ailelerin evlerine kadar götürülüp teslim ediliyor.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal devlet anlayışıyla ilçede ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ettiklerini belirten Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, “Kaymakamlığımız tarafından kurulan ve Kızılay’ın da destekleriyle gücüne güç katan Erciş Aşevimiz, günlük 1000 kişilik 3 çeşit sıcak yemek çıkarmaktadır. Vakfımız ve Kızılay aracılığıyla tespit ettiğimiz 195 ailemize 2 öğün yetebilecek şekilde bu yemekleri ulaştırmaktayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda aç ve açıkta hiçbir vatandaşımız kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda fedakârca çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarımıza ve desteklerinden dolayı Kızılay Erciş Şubesi gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.