Van'dan giden Tıra Diyarbakır'da operasyon

Van'dan giden Tıra Diyarbakır'da operasyon
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Van’dan batı illerine sevki yapılmaya çalışılan bir TIR’a operasyon düzenlendiği belirtildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 2 milyon 575 bin TL olan 514 bin 664 paket kaçak sigara ele geçirdi.


Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Van’dan batı illerine sevki yapılmaya çalışılan bir TIR’a operasyon düzenlendiği belirtildi.


Açıklamada, “Operasyonda TIR içerisinde piyasa değeri 2 milyon 575 bin TL olan 514 bin 664 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, konu ilgili olarak 1 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıs Emniyet Müdürlüğündeki işlemler sonrasında adli makamlara sevk edilmiştir. İlimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir” denildi.