VAN'DA TASFİYELİK ARAÇ VE EŞYA SATIŞI - VAN HABERLERİ

VAN'DA TASFİYELİK ARAÇ VE EŞYA SATIŞI - VAN HABERLERİ
Van ve Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen bazı araç ve eşyaları açık artırma suretiyle satışa çıkaracak.
Van ve Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen bazı araç ve eşyaları açık artırma suretiyle satışa çıkaracak.Van ve Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen bazı araç ve eşyaları açık artırma suretiyle satışa çıkaracak.

Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Van Tasfiye İşletme Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 45 araç açık artırma suretiyle satışa sunulacak.

Satışa esas bedeli 1.893,75 lira ile 31 bin 801 lira arasında değişen 45 araç için 18 Şubat saat 16.00'ya kadar güvence bedelinin yatırılması gerekiyor. İhale 19 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğü ise satışa esas bedeli 123,55 lira ile 1 milyon 260 bin 738 lira arasında değişen, aralarında konteyner, tank, giyim, muhtelif oto parçası, petrol yağları, muhtelif elektronik aksam gibi parçaların bulunduğu 40 grup eşyayı açık artırma suretiyle satışa sunacak.

İhale, 20 Şubat 2015 tarihinde saat 09.30'da gerçekleştirilecek