Van'da Canlı Bomba Şoku

Van'da Canlı Bomba Şoku
Van da çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Van Emniyet Müdürülğü Terör ile mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda canlı bomba olduğu iddiası ile bir kişi gözaltına alındı.. ayrıntılar haberin detayında yer almaktadır.
Van da çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Van Emniyet Müdürülğü Terör ile mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda canlı bomba olduğu iddiası ile bir kişi gözaltına alındı..

Soruşturma kapsamında canlı bomba olduğu ileri sürülen N.Ö. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. N.Ö Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla önceki gün gözaltına alındı.

Yakalanan kişinin 2 kişi yardımıyla Van'da canlı bomba eylemi gerçekleştirmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Zanlıya yakalanan 1 PKK'lının verdiği ifadeyle ulaşıldığı belirtiliyor.

Alınan bilgiye göre, teslim olan bir PKK’lı ile örgüte yardım ettikleri gerekçesiyle tutuklanan 2 kişinin ‘canlı bomba’ eylemi gerçekleştireceği yönünde ifade vererek fotoğraflarla teşhis ettiği N.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan N.Ö., Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Üzerinden başkasına ait nüfus cüzdanı çıkan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.