Van SHOPPING FEST Başladı-Son dakika van haberleri

Van SHOPPING FEST Başladı-Son dakika van haberleri
Van Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından 15 Mart – 5 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen Van SHOPPİNG FEST bugün start aldı.
13 Martta Ankara’da meydana gelen patlamadan sonra birçok programın iptal edildiği Van SHOPPİNG FEST 2016 programı bugün Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyelerinin işyerlerini ziyareti ile başladı.

Van Shopping Fest başladı


Aylardır hazırlıkları yapılan 780 firmanın destek verdiği Van SHOPPING FEST önceki yıla oranla yüzde yüz bir artış sağladı

. Van Shopping Fest başladı

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, İşyerlerini ziyaret ederek, katılımcı firmalara teşekkür etti. Van Beşyol Meydanından başlayarak işyerlerini ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van AVM’ye kadar onlarca işyerini ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Van Shopping Fest başladı

Sokak sanatçılarının showlarını izleyen heyet daha sonra Van  alışveriş festivaline destek veren işyerlerini gezdiler. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva, aylardır uzun uğraşlar ve emekler sonucu bugün startını verdikleri Van SHOPPING FEST’in bu katılım ve sahiplenmeyle çok önemli bir marka haline geleceğini belirterek “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Van SHOPPİNG FEST, Ankara’daki patlamadan dolayı istediğimiz şekilde start alamadı. Acıların yaşandığı yerde bizim farklı organizasyonlar yapmamız düşünülemezdi. İnsanlarımızın, ülkemizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak bugün yapmayı planladığımız görkemli kortej yürüyüşümüzü iptal ettik. Ancak destek veren firmalarımıza teşekkür etmek üzere bugün onları ziyaret ediyoruz. Ancak halkımızın, tüccar ve esnafımızın bu desteği, Van SHOPPING FEST’i sahiplenmeleri ve içselleştirmeleri bizi geleceğe daha umutla bakmamıza vesile oluyor. Onların bu destekleri ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.


Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Kültür Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonun destekleri, VAN AVM ve VEDAŞ’ın ana sponsorluğunda başlattığımız Van SHOPPİNG FEST, İstanbul ve Ankara’dan sonra yapılan en büyük Alışveriş Festivali. Bunun için çok çalıştık ve emek verdik. Özellikle İranlıların tatillerini Van’da geçirmeleri için, ziyaretlerimiz gerçekleşti. Bugüne kadar Tebriz, Urumiye, Hoy ve Salmas Kentlerinde binlerce afiş ve  broşür ile tanıtım gerçekleştirdik. İnşallah Van Bölgenin en önemli alışveriş ve cazibe merkezi olacaktır” dedi.

Van Shopping Fest başladı

Firmaların katılımları ile Van  SHOPPİNG FEST’e indirimler, çekilişler, sokak gösterileri, akrobasi gösterileri, resim sergileri ve birçok sanatsal ve kültürel etkinlik gerçekleşecektir.

Van Shopping Fest başladı