Van'da Fuhuş Operasyonu Son dakika Van Fuhuş Haberleri

Van'da Fuhuş Operasyonu Son dakika Van Fuhuş Haberleri
Van merkezli fuhuş operasyonu düzenlendi. Fuhuş operasyonunda neler yaşanıldı?Fuhuş operasyonunda kimler göz altına alındı. Fuhuşa zorlandıkları iddia edilmekte olan ukranya azeri, gürcü ve suriye uyruklu tam 60 kadın ile fuhuşa aracılık yaptıkları belirtilmekte olan 35 kişi gözaltına alındı ayrıntılar haberin detayında.
 Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Van'ın Erciş, Bitlis, Ağrı, Muş ve Iğdır'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda, 60 kadın ile fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 35 kişi gözaltına alındı. 

Özel harekat polisleri ile 200 polisin katıldığı operasyonlarda, Ukrayna, Gürcü ve Suriye uyruklu 60 kadın ile fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen 35 kişi gözaltına alındı.


Zorla fuhuşa sürüklendiğini ileri süren kadınların ihbarıyla başlayan operasyonda, ülke dışından gelerek zor durumda kalan kadınları kandırıp fuhuş batağına sürükleyen kişiler, Van Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 ay boyunca takibe alındı. Yapılan takip sonucunda operasyon için düğmeye basıldı. Yapılan operasyonlarda ruhsatsız bir tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi. 


Kadınları zorla fuhşa sürükleyen 35 kişi ile 60 kadının sorgusuna başlandı.