RESCATE OTEL’DE PERSONEL GECESİ - VAN HABERLERİ

RESCATE OTEL’DE PERSONEL GECESİ - VAN HABERLERİ
Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Otel, düzenlediği gecede çalışanlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, her yıl düzenledikleri personel gecesini artık geleneksel hale getirdiklerini belirterek, amaçlarının düzenlenen gece ile personelinin bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Gecenin ayrıca personelinin moral ve motivasyonu açısından olumlu olduğunu vurgulayan Angün, “Düzenlediğimiz bu gece, personelimizin moral ve motivasyonunu olumlu etkiliyor ve personelimizin yüzü gülüyor. Bu akşamda 2015 yılına keyifle devam etmek için personelimizle bir araya geldik” dedi.

2015 yılında ekibiyle birlikte daha güzel başarılara imza atacaklarını ifade eden Angün, “Mutfaktan kat hizmetlerine, resepsiyondan restoranlara kadar bu alanda çalışan arkadaşlarımızın da eğlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaçları var. Yönetim olarak bu tür etkinlikleri her sene tekrarlıyoruz, tekrarlamaya da devam edeceğiz. Ayrıca gecede yapılan çekilişlerle personellerimize çamaşır makinesinden çeyrek altına, laptoptan elektrik süpürgesine, televizyondan tablete kadar çok sayıda hediye dağıtıldı" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen gecenin kendileri için çok anlamlı olduğunu dile getiren otel personelleri ise, gecede moral bulduklarını ve aileleriyle hoşça vakit geçirdiklerini söylediler. Gecenin ayrıca personel ve ailelerin kaynaşmasına da vesile olduğunu belirten personeller, böyle bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Öte yandan Van’da ilk defa böyle bir gecede personelin aileleriyle birlikte eğlenme fırsatı bulduğunu belirten aileler de, “Van'da belki de ilk defa Rescate Otel tarafından personelleri ve aileleri için özel gece düzenleniliyor. Bu da Akay Grubu'nun personeline verdiği önemi gösteriyor. Anlamlı ve bir o kadar da renkli geçen bu gece için Akay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Akay başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Samy Ertan ve Arif Taşdemir’in seslendirdiği şarkılarla devam eden gece, ikramların sunulmasıyla son buldu.