MUHAMMET ALİ KUL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - VAN HABERLERİ

MUHAMMET ALİ KUL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - VAN HABERLERİ
AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Muhammed Ali Kul, niçin AK Parti ve niçin aday adaylığı konusuna şu cümlelerle cevap verdi;

AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Muhammed Ali Kul, niçin AK Parti ve niçin aday adaylığı konusuna şu cümlelerle cevap verdi; “Sevgili Vanlı hemşerilerim "Halka yapılan hizmet, hakka yapılan hizmettir" düşüncesiyle yola çıkarak 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti aday adaylığımı açıklıyorum.

Büyük bir istek ve azimle yaptığım memuriyet hayatımı Vanlı hemşerilerime ve ülkeme faydalı olacağını düşündüğüm hizmet ve projelerimi hayata geçirebilmek için sorumluluğu büyük ve onuru sonsuz aziz milletimin vekilliğine aday olmak suretiyle nihayetlendirdim. Siyasette edindiğim deneyimlerimi göz önüne aldığımda Van’ın ve Vanlının hak ettiği hizmetleri, sağlık, eğitim, ulaşım, tarım, sanayi, çevre, kentleşme, kültür ve turizm gibi alanlarda alabilmesinin yolunun siyasetten geçtiğini gördüm” diyen Kul; “Bu sebeple değişik alanlardaki projelerimle Vanlı hemşerilerimi hak ettiği yaşam tarzı ve refah seviyesine kavuşturmak için yola çıktım. Bu yolda yapacağım her hizmeti hayata geçirebilmek için elimden gelen her fedakarlığı göstereceğim. Bu yeni başlangıcın ilimize ve memleketimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yaklaşık 1800'lü yıllardan beri Van'da yaşayan çok geniş ve köklü bir ailenin mensubuyum. Aday adaylığım sürecinde demokratik ve adil bir durum içinde Vanımızın ve milletimizin öncelikleri ve hassasiyetlerini ön planda tutarak, popülist bir tutum sergilemekten ziyade, hizmete yönelik bir tavır içerisinde olacağım.

Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetler ve çalışmalar doğrultusunda Vanın ve Vanlının talepleri paralelinde hizmet alması için can ve başla, gecemi gündüzüme katarak çalışacak ve gayret göstereceğim.  Ak Parti hükümeti: Türkiye'nin gerçeklerini görmüş ve bu anlamda açılımlar yapmaktadır. Ak Parti aday adayı olarak ilimizin ve ülkemizin önemli sorunlarının gerçek anlamda çözülebilmesi için insan hakları ve demokrasi çerçevesinde yapılacak olan çalışmalara katkıda bulunulması gerektiğine inanmaktayım. Bu inancım doğrultusunda düşündüğüm çözüm yolları vardır.  30 yılda 350 milyar dolara ve en önemlisi 40.000 insanımızın canına mal olan kardeş kavgasını sona erdirecek olan "Çözüm Süreci" hedeflenen doğrultuda, tüm provokasyonlara rağmen, samimi gayretler ve kararlılıkla ilerlemektedir. Tarihimizde ilk kez, halkın hür iradesiyle Cumhurbaşkanı sandıkta seçilmiş,  çok önemli demokratik reformlar gerçekleştirilmiştir.

AK Parti tarafından uygulanan Kardeşlik Projesi ile şiddetin sona ermesi, demokratik siyasetin güçlenmesi ve ileri demokrasi için önemli adımlar atılmaktadır. Sürecin nihayete ermesiyle birlikte Türkiye şüphesiz büyük bir atılım sağlayacak ve bölgesel barışa ciddi bir katkı sağlayacaktır. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de bu yönde sonuçlar alınmaya başlanmıştır.  Yürekten desteklediğimiz, Akan kanı durduracak, annelerin gözyaşını dindirecek olan Milli Kardeşlik Projesi başarıya ulaşması için ilimizde ve bölgemizde gereken tüm çalışmalar yapılacaktır” dedi. Milletvekili aday adayı Muhammet Ali Kul; “AK Parti aday adayı olarak aziz hemşerilerimin desteklerine talip olmakla birlikte tercihlerine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi