Gözaltına alınan gazeteciler serbest-Van haberleri

Gözaltına alınan gazeteciler serbest-Van haberleri
Bugün sabah saatlerinde haber takibi için gittikleri edremitte gözaltına alınarak Van Emniyet müdürlüğüne götürülen 3 Gazeteci bugün akşamüzeri serbest bırakıldı.
 Bugün sabah saatlerinde haber takibi için gittikleri edremitte gözaltına alınarak Van Emniyet müdürlüğüne götürülen 3 Gazeteci bugün akşam üzeri serbest bırakıldı.


Van'ın merkez ilçelerinden Edremit’te, bir evde PKK ' lilerin kaldığı bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 05.30'da operasyon başlattı. eve giden güvenlik güçleri ile pkk'liler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 Özel harekat polisi 12 kişi yaşamını yitirirken, 2 polis de yaralandı.
 
Olay yerine haber takibi için giden Van’da bulunan Merkür Haber Genel Yayın Yönetmeni İskender Sezek, İMC TV muhabiri Bekir Güneş ve kameraman Mehmet Dursun’un yasaklı bölgeyi ihlal ettikleri gerekçeyle gözaltına alınmıştı.
 
Bugün gözaltına alınan Merkür Haber Genel Yayın Yönetmeni İskender Sezek, İMC Muhabirleri Bekir Güneş ve Mehmet Dursun emniyette ki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. (Vangundem.com)