Elbakspor 3.Lige göz kırpıyor

Elbakspor 3.Lige göz kırpıyor
Sezon başı hedefini 3. Lig olarak belirleyen Elbakspor ligde adeta fırtına gibi esiyor. Üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından ikinci sıraya yükselen yeşil-beyazlılar emin adımlarla şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.
 Sezon başı hedefini 3. Lig olarak belirleyen Elbakspor ligde adeta fırtına gibi esiyor. Üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından ikinci sıraya yükselen yeşil-beyazlılar emin adımlarla şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grupta mücadele eden Başkale-Elbakspor ligin 14. Haftasında evinde karşılaştığı Ağrı Gençlerbirliğispor'u maçın başarılı ismi Debolla'nın 24. Dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatarak 29 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Şampiyonluğa emin adımlarla Teknik Direktör Battal Sarıca yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Elbakspor üst üste alınan galibiyetlerin ardından taraftarların yüzünü güldürüyor. Çıktığı son 7 maçın 6'sını kazanan, 1 maçtan ise beraberlikle ayrılan Elbakspor, Bölgesel Amatör Ligde 29 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam ediyor.

Battal Sarıca; "Daha iyi olmak zorundayız"

Ağrı galibiyeti sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Elbakspor'un tecrübeli teknik direktörü Battal Sarıca, Ağrı galibiyetinin ardından çok iyi bir avantaj elde ettiklerini dile getirerek, "Maça iyi başladık. Rakibe karşı üstünlük kurduğumuz dakikalarda Debola'nın penaltı golüyle skor avantajını ele geçirdik. Golden sonra yakaladığımız pozisyonları bir türlü gole çeviremedik ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda yine golü ve galibiyeti kovalayan bizdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olurdu. Bu haftadan itibaren telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu yüzden daha iyi olmak zorundayız. Sezon sonu mutlu sona ulaşmak için taraftarla, İlçe halkıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla ve teknik heyetiyle bu takımı el birliğiyle profesyonel lige taşımak istiyor. Galibiyetten dolayı futbolcularımı ve bizleri destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

Rıdvan Sarı; "Galibiyetler geldikçe, başarımız devam edecektir"

Elbakspor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı, "Kulüpte ortam çok iyi. Galibiyetler geldikçe, başarıda artarak devam edecektir" dedi.

Takım olarak çok önemli maçları geride bıraktıklarını ve alınan galibiyetler sayesinde takımın kendisine olan özgüvenin üst seviyede olduğunu belirten Başkan Rıdvan Sarı, "Zorlu galibiyet ve üç puan aldığımız için sevinçliyiz. Teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ağrı karşısında almış olduğumuz bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, bu takım emin adımlarla hedefine doğru ilerlemeye devam edecektir" diye konuştu.

Rıdvan Can