AK PARTİ'NİN VAN'DAKİ KADIN ADAYI O MU! - VAN HABERLERİ

AK PARTİ'NİN VAN'DAKİ KADIN ADAYI O MU! - VAN HABERLERİ
Geçtiğimiz seçimlerde Temayül yoklamasında en çok oyu alıp birinci gelmesine rağmen , mevcut Milletvekili Gülşen Orhan'ın tekrar aday olması sonucu aday gösterilememişti.Ama bu seçimlerde şansı %90'ların üzerinde peki kim bu isim ?"
Geçtiğimiz seçimlerde Temayül yoklamasında en çok oyu alıp birinci gelmesine rağmen , mevcut Milletvekili Gülşen Orhan'ın tekrar aday olması sonucu aday gösterilememişti. Ama bu seçimlerde şansı %90'ların üzerinde peki kim bu isim?"

Habere konu olan isim geçtiğimiz seçimlerde Temayül yoklamasında en çok oyu alıp birinci gelmesine rağmen aday gösterilmeyen, 2015 yılında yapılan tüm anketlerde ise bayan olarak en üst sıralarda yer almakta olan Avukat Sevilay Kurşunluoğlu..

Muhtemlen bu seçimlerde Ak Parti'nin Van'daki kadın kontenjanını oluşturacak tek aday...


Hem geçtiğimiz dönemde Temayül yoklamaları , ilçe teşkilatlarındaki sıkı çalışmalar, hemde anketlerde üst sıralarda çıkması Kurşunluoğlu için büyük bir avantaj gibi görünüyor.

Kulislerde konuşulan bir başka haber ise Gülşen Orhan'ın terkar aday olabileceği fakat bu kez Adana,Mersin gibi farklı bir ilden olabileceği yönünde gelen haberlerde var.

Bu sebepleri gözününde bulunduracak olursak , Av.Sevilay Kurşunluoğlu'nun Van'daki kadın kontenjanında yerini alması garanti gibi gözüküyor. Av.Sevilay Kurşunluoğlu'nun ise önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusu yapacağıda gelen haberler arasında..


KAYNAK; HABERLERVAN.COM