1.Amatör küme play-off heyecanı başlıyor

1.Amatör küme play-off heyecanı başlıyor
Van 1. Amatör Küme Play Off Grubu kura çekimi yapıldı. A-B gruplarında ilk iki sırayı alan takımları ile play-off oynamaya hak kazanan takımlar karşı karşıya gelecek.
 Van 1. Amatör Küme Play Off Grubu kura çekimi yapıldı. A-B gruplarında ilk iki sırayı alan takımları ile play-off oynamaya hak kazanan takımlar karşı karşıya gelecek.

Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında gerçekleştirilen Play-Off kura çekimine ASKF Genel Sekreteri Çetin Atacan, İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul, İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Erol Akyürek, İl Hakem Kurulu üyesi Erkan Odabaşı, Yolspor yöneticisi Cevat Uzunköprü, DSİspor yöneticisi Hürşit İmral, Erciş Kulüp Başkanı Murat Şebap ve Sporcular, Edremitspor Kulüp Başkanı Ahmet Bilici, Başkan Yardımcısı Erhan Sağdinç ve Antrenör Oktay Belli katıldı.

Maçlar 28 şubat Pazar günü oynanmaya başlayacak. İlk maç Van Yolspor-Van DSİspor, İkinci maç Van'da Erciş Gençlik Belediyespor ile Van Edremitspor arasında oynanacak.

Van 1. Amatör ligi oynanan son karşılaşmaların ardından sona erdi. Ligde iki grup halinde oynanan karşılaşmalarda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar bölgesele amatör lige çıkma mücadelesi verecek Elbakspor'un BAL Liginde gruptan çıkmaması durumunda play off şampiyonu olan takım Elbakspor ile final oynamaya hak kazanacak. 

ASKF Genel Sekreteri Çetin Atacan, play off'ta mücadele edecek olan takımlara başarılar dileyerek, Öncelikle centilmence gruplarını başarıyla tamamlayarak play-off oynamayı hak eden kulüplerin aynı centilmenlikle ve başarıyla play off maçlarında da sergilemelerini temenni ederek, Play off 'a katılan takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp yöneticileri ve antrenörleri fikstür çekiminden sonra yaptıkları ortak açıklamada, sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna işaret ederek, bütün takımlara başarı dilediler.

Van 1. Amatör Küme Play-Off kura çekimi sonrası fikstür belirlendi.

PLAY OFF FİKSTÜRÜ

1. HAFTA     EDREMİT SPOR         - ERÇİŞ BLD. SPOR

2. HAFTA     YOL SPOR                - EDREMİT SPOR

3. HAFTA     EDREMİT SPOR         - DSİ SPOR

4. HAFTA     ERÇİŞ BLD SPOR       - EDREMİT SPOR

5. HAFTA     EDREMİT SPOR         - YOL SPOR

6. HAFTA     DSİ SPOR                - EDREMİT SPOR