Yenilenen Van otogarında yağmur sonrası görüntü şok etti!

Yenilenen Van otogarında yağmur sonrası görüntü şok etti!
Su baskınlarının yaşandığı Tuşba İlçesi'nde her yağmurda yaşanan manzaralar tekrar ederken defalarca yenilenen Van Otogarı'nda ise skandal görüntüler vardı.

Yıllardır yeniden yapılması ve daha modern bir hale kavuşması için çağrılar yapılan, buna rağmen her seferinde yenileme çalışması gören Van Otogarı bir kez daha pes dedirtti. Hafta sonu etkili olan yoğun yağmur yağışı sonrası Van Otogarı'nda çekilen görüntüler izleyenleri şaşırttı. 2011 depreminden ağır hasar gören, sonraki yıllarda yapılan çağrılara rağmen yenisi yapılmayan, bunun yerine yenileme çalışmaları gören otogarda son yapılan çalışmalara rağmen sıkıntılar bitmedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ciddi paralar harcayarak yenilediği ve modernize ettiği otogarda yağış sonrası tavandan sular akarken o görüntüler vatandaşların amatör kamerasına yansıdı.

Suyun tavandan şırıl şırıl aktığı Van Şehirler Arası Otobüs Terminali'ndeki görüntüler kısa sürede sosyal medyada ses getirirken, görüntüleri izleyen Vanlılar bir kez daha yenisi yapılması talebine rağmen tekrar tekrar onalıran ve yenilenen otogarın durumu ile ilgili tepkilerini gösterdi.

KAYNAK: Şehrivan Gazetesi