Vanspor uzatmalarda Kupaya veda etti

Vanspor uzatmalarda Kupaya veda etti
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Vanspor kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti

 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Van Spor FK, evinde Kasımpaşa ile uzatmalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Kasımpaşa, bir üst tura yükseldi.

Temsilcimiz Vanspor maça hızlı başlayan taraf oldu ve bulduğu net pozisyonlar ile Kasımpaşa defansına zor anlat yaşattı. Vanspor'un bu atakları sonrasında 34. dakikada Kasımpaşa Haris Hajradinovic ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Vanspor etkin oyununa ve ataklarına devam ederek Batuhan Er'in penaltıdan attığı golle 45.+1 de beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda da etkin oynayan temsilcimiz Vanspor  60. dakikada Serdar Cansu'nun attığı golle durumu 2-1 yaptı ve Vanspor Kasımpaşa'yı maçın normal süresinde 2-1 mağlup etti. İstanbul'daki ilk maç 2-1 Kasımpaşa'nın galibiyeti ile bittiği için maç uzatmalara gitti.

Kasımpaşa maçın uzatma dakikalarında 97. dakikasında İlhan Depe'nin attığı golle durumu 2-2 yaptı ve  Ziraat Türkiye kupasında bir üst tura yükseldi.

Vanspor - Kasımpaşa maçında tribünlerin tıklık tıklım dolu olduğu kupa maçında  taraftarlar maç sonuna kadar Vanspor'u müthiş desteklediler. Maç sonunda Vanspor taraftarları hem Vansporlu futbolcuları hem de Kasımpaşa'lı futbolcuları alkışlayarak centilmenlik örneği gösterdiler.

VANSPOR KASIMPAŞA MAÇINDAN KARELER