Vanlı bürokrat Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

Vanlı bürokrat Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı
Vanlı bürokrat Levend Torusdağ, Şekerbank Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Bu üst düzey atama kararını Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) duyurdu.

Levend Torusdağ, daha önce Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de, Mühendis, Baş Mühendis, Bölüm Müdürü, Şube Müdürü, Daire Başkanı, Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştu. Karnesi takdirlerle dolu olan Van’ın başarılı bürokratı Torusdağ, son olarak Halkbank KOBİ ve Esnaf Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış ve 19 Ekim 2018 yılında emekliye ayrılmıştı. 

“VANLI BÜROKRAT TORUSDAĞ, ŞEKERBANK YÖNETİMİNDE”

Ekonomi dünyasındaki başarılarıyla göz dolduran Vanlı bürokrat Torusdağ bu kez de, bireysel ve ticari krediler, altın bankacılığı, emekli bankacılığı, tarım sigortaları, aile çiftliği, yatırım kredileri, finansman desteği ile kobi kredileri, mevduat hesapları ve ticari kartlar dahil birçok alanda hizmet sunan Şekerbank’ın yönetim kurulu üyeliğine atandı. 

“ATAMA KARARINI ‘KAP’ DUYURDU”

Atama kararını Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) şöyle duyurdu: “Üzeyir Baysal, 11.06.2020 tarihi itibariyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Boş bulunan yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Ertürkmen ve Levent Torusdağ atanmışlardır.”

LEVEND TORUSDAĞ KİMDİR

Levend Torusdağ 1967 yılında Van’da doğdu. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de, Mühendis, Baş Mühendis, Bölüm Müdürü, Şube Müdürü, Daire Başkanı, Bölge Koordinatörü görevlerinde bulunan Torusdağ, 18.07.2017 tarihinden itibaren Kobi ve Esnaf Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Torusdağ, aynı zamanda Halk Faktoring A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili.