Van'da askeri araç ile otomobil çarpıştı! 1 şehidimiz var

Van'da askeri araç ile otomobil çarpıştı! 1 şehidimiz var
Van'ın Gürpınar ilçesinde askeri araç ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 1 asker de kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Van'ın Gürpınar ilçesinde bir otomobil ile askeri araç çarpıştı. Otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, askeri araçta bulunan 13 askerden 1'i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni olduğu öğrenildi.

Faruk Tanış'ın kullandığı otomobil, Van-Hakkari karayolunun 43. kilometresindeki Gündoğdu mevkisinde askeri araçla çarpıştı. Bölgeye AFAD, UMKE, sağlık, ambulans helikopter, jandarma, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

13 ASKER YARALI

Kazada yaralanan 13 asker Gürpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı ancak, 1 asker tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Ayrıca kazada yaşamını yitiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni için Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da hastaneye geldi.