Van Kahvaltı Konağı ve Cafe Edremit'te açıldı

Van Kahvaltı Konağı ve Cafe Edremit'te açıldı
Damak Kahvaltı Salonu sahibi iş adamı Ahmet Cintan, Edremit'te yeni hizmete açtığı Van Kahvaltı Konağı ve Cafe'de yerel basınla bir araya geldi.

Van’ın Edremit ilçesinde meşhur kahvaltısının sunulacağı ‘Van Kahvaltı Konağı ve Cafe’ isimli iş yerinde Van'daki yerel basınla bir araya gelen iş adamı Ahmet Cintan, işletme hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

İşletme hakkında bilgi veren Van Kahvaltı Konağı ve Cafe işletmecisi Ahmet Cintan, ‘’Bilindiği üzere yıllardır Van merkez de Damak Kahvaltı Salonu ile hizmet vermekteyiz. Şuan da Edremit İlçemizde Van Kahvaltı Konağı adı altında yeni bir mekân açtık. Mekânımız 200 kişinin birden kahvaltı yapabileceği iki katlı bir mekândır. Müşterilerimizin araçlarını daha rahat park edebilecekleri oto parkımız mevcuttur. Damak Kahvaltı Salonu olarak Kentin tanıtımı açısından 2014 yılından bu yana yüze yakın başka illerde düzenlenen fuarlara katıldık. Geneli katıldığımız Fuarlar yöresel ürünler ve Gıda ürünleri tanıtım fuarları oldu. Bu fuarlarda Yaklaşık 1 buçuk milyon insana Van otlu peyniri, Van’ın yöresel ürünlerini tanıtma fırsatı bulduk. İl Dışında Van’ı tanıtmak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Aynı zamanda Van’ın yöresel ürünlerini İnternet Sitesi üzerinden satışını gerçekleştiriyoruz. Başka illerde Van’ın yöresel ürünlerini isteyen müşterilerimize kargo garantili ürünlerimizi gönderiyoruz. Edremit İlçesi’nin yeni gelişmesi ile birlikte bizde yeni bir mekân olan Van Kahvaltı Konağı’nı açtık’’ ifadelerini kullandı.

"FUARLARDA KİMSEDEN DESTEK ALMADIK"

İl dışında fuarlara katıldıklarını belirten ve hiçbir kurumdan destek almadıklarını belirten Cintan, ‘’İl dışında katıldığımız hiçbir fuar için kimseden bir destek almadık. Tüm fuarlara kendi imkânlarımız ile katılıyoruz. Katıldığımız tüm fuarlarda Damak kahvaltı Salonu ismiyle katılıyorduk. Fakat bundan sonra katılacağımız Fuarlara Van Kahvaltı Konağı ismiyle katılacağız. Ancak kurumların bize destek vermemesinden dolayı sadece 2018 yılının sonuna kadar fuarlara katılacağız. Van’da hiçbir kurum, kuruluş ve STK’dan destek almadığımız için 2018 yılının son ayından sonra artık fuarlara katılım sağlamayı düşünmüyoruz. Kendi imkânlarımız ile bizlerde bir yere kadar fuarlara katılım sağlayabiliyoruz. Şuan kadar katıldığımız 100’e yakın fuarda hiçbir destek almadık. Bırakın desteği hiçbir kurumdan, kuruluştan ya da STK’dan bir tebrik dahi almadık. Ankara’da katıldığımız fuarda Van Milletvekillerini tek tek arayıp standımıza ziyaret etmeleri için davet ettim. Ne yazık ki hiçbiri gelmedi. Kentin değerlerini, tanıtımını bu denli yapmamıza rağmen hiç kimsenin bizlere teşekkür dahi etmemesi bizleri derinden üzmüştür. Bu yaşananlardan dolayı artık fuarlara katılım sağlamayı düşünmüyoruz. Tüm herkesi Van Gölü’ne karşı Van Kahvaltısı yapmaya davet ediyoruz ’’ dedi.

KAYNAK: BİSESVAN