Van Gençlik ile Kredi yurtlar kurumu arasında değerlendirme toplantısı

Van Gençlik ile Kredi yurtlar kurumu arasında değerlendirme toplantısı
Merkezleri ve yurtlar arası yarışmalar, seminerler, turnuvalar, salon sohbetleri, münazaralar ve kültürel etkinlikleri ile sportif faaliyetler için de yüzme havuzu, saha vb. tesislerin kullandırılması, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sağlanacaktır.
Yapılan değerlendirme toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; İl Müdürlüğümüz ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğümüz arasında yaptığımız değerlendirme toplantısı kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu Yurtlarında kalan gençlerimizin boş vakitlerini daha güzel ve verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla il müdürlüklerimiz arasında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantımız kapsamında gençlerimiz il müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezlerimizden ve tesislerimizden istedikleri şekilde faydalanabilecekler. Gençlik merkezlerimiz tarafından gençlerimizin de yer alacağı projeler, seminerler, gençlik merkezleri faaliyetleri, sosyal ve kültürel faaliyetler ve sportif anlamda ise yurtlar arası müsabakalar, yarışmalar, hakemlik ve antrenörlük seminerleri ve birçok faaliyet ve projeleri hayata geçireceğiz. Bu yaptığımız değerlendirme toplantımızdaki amacımız gençlerimizi art niyetli çevrelerin tuzaklarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizi il müdürlüğümüz bünyesindeki gençlik merkezlerimiz ve tesislerimizden faydalandırmaktır.” diye konuştu.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp ise yaptığı konuşmasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a kurumlarına yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu süreçte kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini ve ortak bir çalışma ile kendilerine düşeni yapacaklarını ifade etti.