Van'da Yeşilay Gönüllüleri 19 Mayıs Anısına Bisiklet Turu Düzenledi

Van'da Yeşilay Gönüllüleri 19 Mayıs Anısına Bisiklet Turu Düzenledi
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Van Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Van Şubesi işbirliğiyle bisiklet turu organizasyonu gerçekleştirildi.

HABERVAN.COM / ÖZEL

Van Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Van Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bisiklet turu etkinliği düzenledi. 

Van'da bisikletin yaygınlaşması, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Van Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Van Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı anısına bisiklet turu etkinliği gerçekleştirdi. 

Eski Emniyet Müdürlüğü önünden başlayan parkura yaklaşık 200 bisikletli katıldı. Yaklaşık 7 kilometrelik bisiklet sürüşünün ardından İskele Yaşar Kemal parkında  son bulan etkinlik boyunca bisiklet sürücüleri sıfır emisyon ve bisikletin yaygınlaşması adına yol boyunca bisikletlerinin zillerini çaldılar. Yoldan geçen ve balkonlarından etkinliği izleyen vatandaşlarda alkışlarla bisiklet sürücülerine destek oldular.

Güzel görüntülere sahne olan 19 Mayıs programında bisiklet sürücüleri, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Ozan Balcı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Fotoğrafları