Van'da koronavirüsten can kaybı artıyor: Ölü sayısı 17’ye yükseldi

Van'da koronavirüsten can kaybı artıyor: Ölü sayısı 17’ye yükseldi
SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında koronavirüs tedavisi gören ve kronik hastalığı bulunan Abdullah Baycan (65) ve Cevahir Çaşurluk isimli vatandaş hayatını kaybetti. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükseldi. Koronavirüs şüphesi ile test yapılmak üzere

Dünyayı tehdit eden Koronavirüs ’da yeni tip Koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükseldi. Koronavirüs dünya genelinde bir tehdit olarak artmaya devam ediyor.

 Hastanesi)’nde hayatını kaybetti.

Koronavirüs belirtileri olan ve İpekyolu Ek Polikliniğe gelmeden SBÜ  Bölge Eğitim Hastanesi'nde vefat eden Cevahir Çaşurluk'un ise testinin pozitif olduğu vefat ettikten sonra öğrenildi. Böylelikle Van’da Koronavirüs’ten hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükseldi.

Van’da, Covid-19 kaynaklı can kayıpları devam ederken, SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Polikliniği’nde 2, SBÜ Van Bölge Eğitim Hastanesi'nde ise 1 kişi daha Koronavirüs’ten hayatını kaybetti.

Akut böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan Abdullah Baycan (63) Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Koronavirüs şüphesi ile test yapılmak üzere SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Polikliniğine (Eski ’ın ise test yapılmadan hayatını kaybetti.

38 yaşında olan Ayşe ’ın daha önce kalp kapakçığı operasyonu geçirdiği öğrenilirken, koronavirüs testi yapılmadan hayatını kaybettiği öğrenildi.

Koronavirüs belirtileri olan Cevahir Çaşurluk isimli vatandaşın da İpekyolu Ek Polikliniğine gelmeden SBÜ Van Bölge Eğitim Hastanesi'nde vefat ettiği öğrenildi. Van’da Ayşe ’ın haricinde koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 17’ye yükselmiş oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi