Van'da 8 ayrı adrese "hırsızlık" operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Van'da 8 ayrı adrese "hırsızlık" operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde hırsızlık suçundan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Van'da 5 kişinin tutuklandığı bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, hırsızlık suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelik 81 il ve ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bu kapsamda Van'da gerçekleştirilen operasyonlarda 8 adrese yapılanan aramalarda U.Ç., E.S., E.Ö., B.T. ve E.S isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğünce kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında ülke genel genelinde eş zamanlı olarak 8 Haziran 2017 tarihinde hırsızlık suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “İlimiz merkezinde 8 adreste yapılan aramalarda ise U.Ç., E.S., E.Ö., B.T. ve E.S. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış. 8 Haziran 2017 günü çıkarıldıkları adli makamlarca şahıslar tutuklanarak, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir” denildi.