Van'da 4 ayrı ilçede kaçak sigara ele geçirildi

Van'da 4 ayrı ilçede kaçak sigara ele geçirildi
Van'ın İpekyolu,Gevaş,Çaldıran ve Muradiye ilçelerinde kaçak sigara ele geçirildi

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu
 Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaldıran, Gevaş ve Muradiye ilçelerinde yapılan çalışmalar sonucunda 19 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi. 


Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sarıçimen Mahallesi’nde ikamet eden bir şüphelinin adresinde yapılan aramada, 8 bin 650, Osmanlı Mahallesi’ndeki metruk bir binada ise 3 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. Muradiye ve Gevaş ilçelerinde de jandarma ekiplerince yapılan yol emniyet ve kontrol çalışmaları sırasında 7 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi. Toplam 19 bin 750 paket kaçak sigaraya el konulurken, 4 şüpheli ise gözaltına alındı. 

Van’da kaçak sigara operasyonu

Van’ın Gevaş ve İpekyolu ilçelerinde yapılan çalışmalar sonucunda 11 bin 420 paket kaçak sigara ele geçirildi. 


Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gevaş ilçesinde bir kamyonette 8 bin 500, İpekyolu ilçesi Karşıyaka Mahallesi Gazi Osman Sokak üzerindeki bir ikamete ise 2 bin 920 paket olmak üzere toplam 11 bin 420 paket kaçak sigara ele geçirdiği belirtildi. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen P.Ö. ve T.K. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.