Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ankete yoğun katılım

Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ankete yoğun katılım
Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi’nde yeni yapılan alışveriş merkezine isim bulmak için yaptığı ankete iki haftada yaklaşık 2 bin 115 kişi katılırken, sonuçların ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. 

Sosyal belediyecilik anlamında ilklere imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, birçok çalışmanın kararını da vatandaşlarla birlikte veriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan alışveriş merkezine isim bulmak için bir anket gerçekleştirildi. Belediyenin resmi internet sitesinde “Yapımı Tamamlanan AVM’nin Adını Sen Bırak” sloganıyla yapılan ankete vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım gösterdiği anketin sonuçları ise yapılacak değerlendirmelerin ardından önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi van.bel.tr adresinden yayınlanacak.

Cumhuriyet Caddesi’nde yapılacak olan kent meydanının hemen yanı başında yer alan AVM’de 80 dükkan yer alıyor. Önceki yönetim döneminde yapımı yılan hikayesine dönen ve bir türlü tamamlanamayan AVM, Van Büyükşehir Belediyesine kayyum atanmasının ardından kısa bir sürede tamamlanmıştı.