VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PET-SHOP İŞLETMECİLERİNE SERTİFİKALI EĞİTİM

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PET-SHOP İŞLETMECİLERİNE SERTİFİKALI EĞİTİM
VAN HABER - VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PET-SHOP İŞLETMECİLERİNE SERTİFİKALI EĞİTİM - Eğitim çalışmalarına bir yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, evcil hayvan satışı yapan pet-shop işletmecileri ve sektöre girmek isteyen girişimciler için 17-20 Nisan tarihleri arasında ücretsiz sertifika kursu düzenliyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Pet-Shop işletmecilerine sertifikalı eğitim veriyor. 

Eğitim çalışmalarına bir yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, evcil hayvan satışı yapan pet-shop işletmecileri ve sektöre girmek isteyen girişimciler için 17-20 Nisan tarihleri arasında ücretsiz sertifika kursu düzenliyor. 

3 gün sürecek olan eğitimde, hayvan sevgisi, hayvan bakımı, hayvan hastalıkları, hayvan hakları ve satışı konularında gerekli mevzuatlar anlatılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen eğitim, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Mili Parklar Müdürlüğü’nden gelen uzmanlar tarafından veriliyor. 

Eğitime Katılanlar eğitim sonunda alacakları belgeyle, yerel sınırlar içerisinde hayvan hakları konusundaki çalışmalarda tasarrufta bulunmak için yetki sahibi olacak. 

Ayrıca İl hayvanları koruma kuruluna yerel hayvan koruma görevlisi olarak başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen hayvan koruma görevlileri de eğitime katıldı.

undefined