Vali Bilmez'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vali Bilmez'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Vali Mehmet Emin Bilmez 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Vali Bilmez Mesajında "Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimizin kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, şanlı ordumuzla birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 97. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, bizlere millet bilinciyle, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe, inançla ve kararlılıkla yürüdüğümüzde, önümüzde hiçbir engelin duramayacağını göstermiştir.

 30 Ağustos Zaferiyle, düşman Anadolu’dan temizlenmiş, bağımsızlık ve özgürlüğünden taviz vermeyecek bir millete de bu topraklar sonsuza kadar yurt olmuştur.

 Tarih boyunca, gücünü birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu günlere ulaşmamızda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.