Türkmenoğlu, yangında hasar gören iş yerlerini ziyaret etti

Türkmenoğlu, yangında hasar gören iş yerlerini ziyaret etti
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yangında hasar gören iş yerlerini ziyaret ederek sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Van’ın Tuşba Mahallesi İskele Caddesi üzerinde hizmet veren alış veriş mağazası ve Düğün salonu, Önceki gün çıkan yangında büyük hasar görmüştü. Bunun üzerine AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, düğün salonu ve alışveriş mağazasına giderek ilgililerden bilgi aldı. İlk olarak düğün salonunu gezen Türkmenoğlu, iş yeri sahipleri Necat Karabulut ve Şahin Savaşkol ile görüştü.

Maddi hasarın tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getiren iş yeri sahipleri, kısa sürede onarımı gerçekleştirerek faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdiler. Ardından alış veriş mağazasına geçen Türkmenoğlu, burada iş yeri sahibi Turan Avcı ile mağazayı gezdi. Yangının mağazada bulunan gıda ürünlerini olumsuz etkilediğini, su ve duman sebebiyle gıda mühendislerinin zarar tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Avcı, yakın tarihte tekrar faaliyete başlayacaklarını söyledi. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise iş yeri sahiplerine geçmiş dileklerini ileterek can kaybının olmamasının çok sevindirici olduğunu belirtti.