THK’den ‘ABB OSCAR Özel ödül’ projesine destek

THK’den ‘ABB OSCAR Özel ödül’ projesine destek
Türk Hava Kurumu Van Şube Başkanı Vahdettin Dicle, Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık’a‘ABB OSCAR özel ödül’ projesinden dolayı başarıplaket verdi.
THK Van Şube Başkanı Vahdettin Dicle, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık’a, Van ve Bölge konusunda önemli olarak görülen ‘ABB OSCAR özel ödül’ projesi için teşekkür ederek plaket takdim etti. Türk Hava Kurumu Van Şube Başkanı Vahdettin Dicle konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Anadolu Basın Birliği Van Şubesi yeni oluşumu ile adeta kentimize bir canlılık, bir heyecan getirdi. Basının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük. Basın mensupları isterlerse kent yararına birçok başarılı işleri hayata geçirebilir. Anadolu Basın Birliği (ABB) Van şubesinin, geçmiş günlerde yapmış olduğu fotoğraf yarışması ile kentimize bir hareketlik getirdiği gibi, geceleri bile Van ilimizin güvenilir bir il olduğu, insanların gece vaktinde aileleri ile birlikte rahat ve huzurlu bir şekilde Van caddelerini dolaşabilir mesajı vatandaşlara verildi. Şimdi ise yine Anadolu Basın Birliği Van şubesi tarafından düzenlenen “ABB OSCAR özel ödülü” projesi sayesinde ülke çapındaki başarılı insanları Van’a getirerek, düzenlenecek olan ödül töreni ile ilimizde bir canlılık meydana gelecektir. İnsanların kentimiz ile ilgili ön yargıları kırılmış olacak. İlimiz ancak böyle güzel çalışmalarla kabuğunu kırabilecek. Bu güzel çalışmalardan dolayı Van Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim “dedi.

Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ise, “Türk Hava Kurumu Van Şube Başkanı Sayın Vahdettin Dicle’nin bu nazik davranışı, bizleri onure etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu güzel davranışlar, çalışma şevkimizi biraz daha artırmaya vesile olmuş oluyor. “ABB OSCAR özel ödül” projesi, kentimize uzun vadede çok fazla faydası olacağına inanıyoruz. Biz bir başlangıç yaptık, inşallah devamı çok daha hayırlı olur. Bu proje ile kentimiz her alanda kazanacak. İlimizin tanıtımına yüzde yüz katkı sunacağına inandığımız bu proje ile ekonomik anlamda da esnafımıza fayda sağlayacaktır. Tüm Vanlı ve Van’da yaşayanların, bu önemli projeye sahip çıkmalarını istiyoruz. Birbirimizi karalayarak asla bir yere varamayız. Ancak, birbirimize destek olursak, birbirimize sahip çıkabilirsek Van ve Vanlılara katkı sunabiliriz. 25 Haziran 2016 tarihinde verecek olan iftar yemeği ile proje tanıtımı yapılacak” dedi.