TFF 2. Lig'de 21. hafta heyecanı

TFF 2. Lig'de 21. hafta heyecanı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 21. hafta heyecanı, bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla yaşanmaya devam edecek.

Zirve mücadelesi veren Van Spor FK, pazar günü kendi sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını, bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak olan Van Spor FK, maç saatini beklemeye başlayacak.

Son iki haftada iki farklı galibiyet alan Van Spor FK, kendi sahasında Bodrumspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Şampiyonluk yolunda, özellikle kendi sahasındaki maçlarda takılmak istemeyen Van Spor, pazar günki maça da 3 puan parolasıyla çıkacak.

1 Şubat Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak.

Taraftarların ilgi göstermesi beklenen maçı yönetecek olan hakemler de belli oldu.

Yarınki maçta Mustafa Aydın düdük çalacak. Emin Barlas ve Arif Dilmeç'in de bayrak sallayacağı mücadelenin 4. hakemliğini ise Ömer Faruk Turtay yapacak.

BUGÜN 2 MAÇ OYNANACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün iki mücadele oynanacak.

Sat 13.30'da başlayacak olan maçlarda Eyüpspor ile Kardemir Karabükspor ve Ankara Demirspor ile de Uşak Spor A.Ş. karşı karşıya gelecek.

YARIN OYNANACAK MAÇLAR

Yarın Van Spor – Bodrumspor maçının yanı sıra yine önemli karşılaşmalar olacak.

Yarın; Sivas Belediye Spor – Ergene Velimeşe Spor, Bayburt Özel İdare Spor – Bandırmaspor, Sakaryaspor A.Ş. – Tuzlaspor A.Ş., Etimesgut Belediyespor – Piserro Kahramanmaraşspor ve GMG Kastamonuspor ile de Niğde Anadolu FK karşı karşıya gelecek. Elazığspor ile Kırşehir Belediye Spor arasında oynanması gereken maç ise, Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

prestij Haber: Umut Tarhan