TEGV’den Kapanış Şenliği

TEGV’den Kapanış Şenliği
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından Van’ın Muradiye ilçesinde Düşler Atölyesi Sergisi ve kapanış şenliği etkinliği düzenlendi.
TEGV Muradiye Eğitim Birimi gönüllüleri tarafından öğrencilere verilen eğitim sonrasında “Düşler Atölyesi” adında sergi düzenlendi. Serginin ardından katılımcılar ve gönüllüler öğrencilerle birlikte şenlik düzenledi.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren TEGV Birim Sorumlusu Buket Müjde;

“Düşler Atölyesi Sergimizi ve kapanış şenliğimizi gerçekleştirdik. Sergi açılışımızı Millî Eğitim Şube Müdürü Deniz Algın, eğitim dostlarımız ve aramıza katılan okul müdürleri ile yaptık. Öncelikle ilkbahar etkinlik döneminde düşler atölyesi etkinliği alan çocuklarımızın çalışmalarının yer aldığı sergi açılışımızı yaptık. Tüm çocuklar büyük bir heyecanla yapmış oldukları çalışmaları gelen konuklara anlattılar. Sergimizden sonra katılımcılara birimimizin bahçesinde kapanış şenliği için hazırlamış olduğumuz stantları gezdirdik. Stantlarımızda grup dinamiği, ebru sanatı, yüz boyama, top atışları ve gönüllülerimizin geliştirdiği oyunlarla renkli ve hareketli güzel bir gün geçirdik” dedi.