SON DAKİKA! Van’da iki ayrı trafik kazası; 3 ölü

SON DAKİKA! Van’da iki ayrı trafik kazası; 3 ölü
Van’ın Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazısında 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu.

- Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Gürpınar-Başkale karayolu üzerinde bulunan Çavuştepe Mahallesi civarında meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 33 AKL 30 plakalı koyun yüklü kamyon ile 72 DY 999 plakalı tankerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Medeni Ayfer isimli şahıs, olay yerinde hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen diğer yaralı ise kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kamyonda bulunan çok sayıda küçükbaş hayvan telef olurken, ağır yaralanan hayvanlar ise bölgeye gelen vatandaşlar tarafından kesildi.



Öte yandan diğer kaza ise, Gevaş-Tatvan karayolu üzerinde bulunan Devlet Su İşler (DSİ) kampı civarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 45 TA 1263 plakalı otomobil, Nadir Öztunç isimli şahsa çarpası sonucu şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Öztunç’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gevaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı.